efti Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 salut, vreau sa cumpar un hpdv6 sh de la un prieten, are procesor amd, si placa video ati, din ce am inteles seria dv are cateva probleme cu placa video , se merita sa il iau ?cateva pareri daca se poate despre acest laptop si rezolvarea eventualelor defecte. o zi buna Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Probleme cu video sunt NUMAI la cele echipate cu nvidia. DV6 e un laptop bun, merita. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Buna seara ! Este bun laptopul acesta,mai ales ca are placa video Ati Radeon si aceste placi video sunt ff bune,deci puteti ca sa-l luati linistit laptopul ca se merita.Sa il stapaniti sanatos laptopul !!! Link spre comentariu
efti Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 am luat laptopul , dar am o problema in difuzoarele lui nu se aude nimic in casti am sunet ce ar putea sa aiba? Link spre comentariu
schukaru Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 sa nu fie de vina mufa jackam si eu dv 6 1228et mai exact tot cu ati nu am avur probleme face 2 ani in martie nu l-am desfacut pentru curatare il folosesc cu sistem de racire fa-i un update de bios si nu o sa ai probleme cu incalzirea Link spre comentariu
efti Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 am facut update la bios dar tot nu imi functioneaza sunetul pe difuzoare. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Pai si nu l'ai probat inainte sa'l iei? Probabil intrerupte firele la difuzoare, HP au mania de a folosi fire extrem de subtiri. Mai vezi si daca sunt listate separat difuzoarele si castile in Control Panel -> Sound, e posibil sa fie din driver. Link spre comentariu
efti Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 lam luat in urma unui schimb , si era si fara hdd , o sa verific difuzoarele cand ajung acasa Link spre comentariu
schukaru Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 ori e de la driver ori e de la mufa jack se largeste si intrerupatorul din mufa nu mai functioneaza, asta in caz ca nu a fost umblat prin el.la un toshiba am gasit un difuzor ars si nu mergea nici celalalt nici sub-ul Link spre comentariu
efti Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 cand ajung acasa o sa verific mufa si difuzoarele sper sa fie doar difuzoarele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum