iod2 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 problema la masina asta e ca baga apa continuu si o scoate pe evacure. a mai fost la nu stiu ce mester si zice ca e din placa de principala. as vrea sa incerc cu rescrierea memoriei, are cineva un dump pentru modelul asta? Link spre comentariu
iod2 Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 nu are nimeni un dump? Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Nu cumva e furtunul de evacuare plasat prea ... jos ? Incearca cu asta http://dump.elektroda.pl/download11385.html Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 nu am reusit sa citesc memoria, am utilizat un programator serial si am legat cu fire de el. am gresit undeva?nu merge sa citersti memoria daca e in circuit? Link spre comentariu
gymy Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 nu am reusit sa citesc memoria, am utilizat un programator serial si am legat cu fire de el. am gresit undeva?nu merge sa citersti memoria daca e in circuit?Nu prea cred sa mearga cu memoria lipita. Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 e cam greu de luat de pe placa daca nu ai cu ce.....cred ca o sa iau alta si o sa o lipesc dupa programare,,,,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum