ady_risc Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Ce face acest circuit? Recuperat de la un xerox Sharp. Ma intereseaza cum al alimentez sunt 5 pini. Din cea ce stiu eu e ridicator de tensiune pentru tuburi,sper ca nu am spus o mare prostie. Ce as putea face cu el? Modificat de Madalina: pune un nume mai sugestiv data viitoare Link spre comentariu
Mindware Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Cel mai probabil gnereaza inalta tensiune pentru unul dintre rolele interioare cartusului, folosita la a extrage exact unde trebuie tonerul ...Studiaza principiul de functionare al imprimantei cu laser si ai sa iti dai seama la ce folosea. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Probabil sa fie cumva vorba de tensiunea de cca 1Kv pentru " electrizare " a cilindrului. Link spre comentariu
ady_risc Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Am gasit cum se alimenteaza. Dar am ars si aparatu de masura. Singura chestie e ca daca apropii firele face un arc alectric. Nu ai vad o alta intrebuintare. Link spre comentariu
ady_risc Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 ce compozitie trebui sa aia fludoru pentru asfel de lipituri pentru inalta tensiune? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum