Vizitator gabyla Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Salutare tuturor.Am nevoie de ajutor din partea voastra in legatura cu urmatorul aspect:Am un Opel Vectra b si de 2 zile nu mi se mai aprind beurile de faza lunga. Restul de lumini sunt ok. Am desfacut capacele de la volan, am dat jos blocul de lumini ( daca asa se numeste tot ansamblul ala cu maneta de semnalizare si schimbare a fazei ), l-am desfacut apoi l-am inchis la loc, punand totul cum trebuie. Acolo totul pare a fi ok ( zic eu),. Becurile de faza lunga nu sunt arse, sigurantele sunt bune, dar cand am masurat sigurantele, am vazut ca nu au curent in ele . Am luat un fir de la + de la baterie si l-am bagat direct in sigurantele de faza lunga ... si surpriza, asa merge. Nefiind un cunoscator in ale electricii auto va intreb ce s-a intamplat si ce trebuie sa fac ca sa rezolv situatia, pt ca imi place "sa-mi bag degetele" peste tot (aproape peste tot). Sper ca sa o pot repara cu ajutorul vostru. Mersi mult! Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Eu stiu ca faza lunga este comandata din blocul de lumini printr-un releu, poate acesta are probleme. Link spre comentariu
Vizitator gabyla Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Am verificat releul si el era de vina.Mersi mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum