Vizitator geany23 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 sall la toti,am un amplificator pioner sx p720 ...si are ars transformatoru..si nu stiu cu ce sal schimb,,in sensu,,ca are transfo,,sau o fi trafo..intro placa pusa.. daca avea trafo trafo toroidal..era ft simplu,,,rog daca are cineva ,niste lincuri,,cu transformatoru asta ,sau daca se pricepe sami dea niste sfaturi Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Totusi ce nu stiti sa faceti?!?! Sigur e ars,adica se vede/miroase a carbonizat?!?! Nu este doar siguranta termica din el intrerupta?!?! Ala e trafo din poze? Modificat de Madalina: link catre magazin online Link spre comentariu
Vizitator geany23 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 nu ma price asa bn a iesit fum din el,,cand lam ,luat avea pe carcasa inauntru fum.. Link spre comentariu
Vizitator geany23 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 are in el un trafo..ca cel din poza,,( cel din stanga) si mai are unu mai mic ,care vine inbinat intro placa,,practic lipit Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Pune poza cu interiorul unde este trafo sa vedem clar despre ce este vorba!!Trafo cel mic,daca este trafo si nu vreo bobina de deparazitare ,poate fi trafo de la partea de st-by a aparatului,iar cel mare pentru alimentarea propriu-zisa a etajelor audio de putere si restul...!! Link spre comentariu
Vizitator geany23 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 poze cutrafooddd Link spre comentariu
Vizitator geany23 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 poza mai clara poza mai clarapoza mai clarapoza mai clara Link spre comentariu
Vizitator geany23 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 mentionez ca mai am o statie, ceva mai simplu,cu trafo troidial ,am crezut ca poate iau de la statia asta si pun la asta arsa ,dar cand am deschiso,,,deja era nopate pt mine Link spre comentariu
petru_f Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 cred ca a stat vinul din fiert Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Inlocuieste-l cu un manual despre ortografia limbii romane si cu o pereche de ochelari,ca sa vezi regulamentul mai bine,daca bunul simt tot lipseste :nebunrau:Nici nu stiu ce sa fac cu subiectul asta complet anapoda Link spre comentariu
Vizitator geany23 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 re cineva din buc care se pricepe sami rezolve prb,,contra cost ,,sa lase un nr tel cv un id Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 respecta regulamentul si posteaza la serviciinoapte buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate