Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mi sa ars transformatoru-si nu stiu cum sal inlocuiesc

Vizitator geany23

Postări Recomandate

Vizitator geany23

sall la toti,am un amplificator pioner sx p720 ...si are ars transformatoru..si nu stiu cu ce sal schimb,,in sensu,,ca are transfo,,sau o fi trafo..intro placa pusa.. daca avea trafo trafo toroidal..era ft simplu,,,rog daca are cineva ,niste lincuri,,cu transformatoru asta ,sau daca se pricepe sami dea niste sfaturi

post-59410-139829329815_thumb.jpg

post-59410-139829329827_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• BUGHIU

2

• petru_f

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Totusi ce nu stiti sa faceti?!?!

Sigur e ars,adica se vede/miroase a carbonizat?!?!

Nu este doar siguranta termica din el intrerupta?!?!

Ala e trafo din poze?

Modificat de Madalina: link catre magazin online

Link spre comentariu

Pune poza cu interiorul unde este trafo sa vedem clar despre ce este vorba!!Trafo cel mic,daca este trafo si nu vreo bobina de deparazitare ,poate fi trafo de la partea de st-by a aparatului,iar cel mare pentru alimentarea propriu-zisa a etajelor audio de putere si restul...!!

Link spre comentariu
Vizitator geany23

mentionez ca mai am o statie, ceva mai simplu,cu trafo troidial ,am crezut ca poate iau de la statia asta si pun la asta arsa ,dar cand am deschiso,,,deja era nopate pt mine

Link spre comentariu

Inlocuieste-l cu un manual despre ortografia limbii romane si cu o pereche de ochelari,ca sa vezi regulamentul mai bine,daca bunul simt tot lipseste :nebunrau:Nici nu stiu ce sa fac cu subiectul asta complet anapoda :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări