petcu_daniel Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Am un RCD 300 de pe un pasat. Ma poate ajuta cineva cu configuratia pinilor din mufa iso. Nu pare sa corespunda cu standardul pe care-l stiu Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Este modelel nou de iso.Am pus pe forum configuratia de mai multe ori.Din pacate acum nu pot navighez de pe tableta. Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Am gasit aici,http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t562256.html.,va multumesc, dar acum incepe distractia. Trebuie sa-l conectez pe un W Touran. Revin cand aflu mai multe despre casetofonul cu care este echipat. Stiu sigur ca e mufa iso dar nu stiu inca cum e cu CAN L si CAN H si cum isi face cel de pe masina STAND-BY.Pe masina e un Blaupunkt TravelPilot DX-R4. Am tot cautat dar la asta nu gasesc configuratia. Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
ghita_cosma Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Pe masina e un Blaupunkt TravelPilot DX-R4. Am tot cautat dar la asta nu gasesc configuratia. Ma poate ajuta cineva?posibil daca nu sant aceasi generatie sa nu ai can pe masina pe care vrei sa-l montezi si atunci numai poti sa se opreasca din contact ,sa se aprinda luminile pe fata cand pui pozitia ,etc Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 O configuratiei a mufei ma va ajuta cel mai mult. are cineva? Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Pe masina e un Blaupunkt TravelPilot DX-R4. Am tot cautat dar la asta nu gasesc configuratia. Ma poate ajuta cineva?vezi daca este asta....http://www.golf4.de/bilderupload/i/org/ ... 789751.jpgsau cauta aici;http://teletehnika.info/12-razyomy-avto ... punkt.html Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Am un RCD 300 de pe un pasat. Ma poate ajuta cineva cu configuratia pinilor din mufa iso. Nu pare sa corespunda cu standardul pe care-l stiuAveti linkul asta: http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio- ... iagram.htm Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Vasile poate gasesti sau sti unde am postat este ca si la fordurile noi dar doar cu o singura masa.Eu nu am calc si nu pot sa vad. Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 nu gasesc CAN-urile. imi raman firele in aer. oare DX-R4 nu are CAN? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Iata schema de RCD 300/500, se mai numeste si Quadlock:Probabil despre aceasta mufa este vorba ....Traduse in Engleza Multi-pin connector 1, 8-pin, loudspeaker outputs1 - Loudspeaker, rear right, positive2 - Loudspeaker, front right, positive3 - Loudspeaker, front left, positive4 - Loudspeaker, rear left, positive5 - Loudspeaker, rear right, negative6 - Loudspeaker, front right, negative7 - Loudspeaker, front left, negative8 - Loudspeaker, rear left, negativeMulti-pin connector 2, 8-pin, voltage supply, CAN bus, telephone mute switch9 - CAN high10 - CAN low11 - Telephone mute switch12 - Negative connection, terminal 3113 - Not assigned14 - Not assigned15 - Positive connection, terminal 3016 - Anti-theft system control signal, SAFEMulti-pin connector 3, 12-pin, telephone signal input1–5 - Not assigned6 - Telephone NF signal input, negative7–11 - Not assigned12 - Telephone NF signal input, positiveMulti-pin connector 4, 12-pin, CD changer control and CD audio input signals1 - Headphone output signal, right, positive2 - CD changer, left and right channels, negative3 - Headphone output signal, audio earth4 - CD changer voltage supply, positive5 - Headphone output signal, left, positive6 - CD changer, bus DATA OUT7 - Not assigned8 - CD changer, left channel, positive9 - CD changer, right channel, positive10 - CD changer, control signal11 - CD changer, bus DATA IN12 - CD changer, bus CLOCK Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Multumesc mult pentru intentia de a ma ajuta dar cred ca nu m-am facut inteles. Pe masina este montat din fabrica DX-R4 la care nu am configuratie sau mai exact ceva seamna din ce am primit de la domnul zvasile dar nu vad pe acea mufa CAN. RCD 300 l-am descusut,am identificat toate firele dar din documentatia pe care o am pana in prezent raman cu CAN-ul lui RCD 300 in aer. Link spre comentariu
ghita_cosma Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Multumesc mult pentru intentia de a ma ajuta dar cred ca nu m-am facut inteles. Pe masina este montat din fabrica DX-R4 la care nu am configuratie sau mai exact ceva seamna din ce am primit de la domnul zvasile dar nu vad pe acea mufa CAN. RCD 300 l-am descusut,am identificat toate firele dar din documentatia pe care o am pana in prezent raman cu CAN-ul lui RCD 300 in aer.Ai citit ce am scris mai sus ? Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Am citit dar eu nu ma impac cu gandul pana nu am configuratia pentru ca cel de pe masina este generatie mai noua dacat RCD 300 Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Am citit dar eu nu ma impac cu gandul pana nu am configuratia........uite una mai completa..... Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Este exact ce cautam.Din cate vad aparatul are pe el configuratia pinilor.Se pare ca nu am CAN pe masina in mufa aparatului.Imi amintesc sigur ca mufa care are CAN in configuratie pe masina nu exista. Ma gandsesc sa ma leg direct pe canul masinii(cele doua fire portocalii cu dunga x si Y pe care le am notate pe undeva). Ce parere aveti?Pentru cei care au nevoie, portocaliu cu dunga maro CAN-L si portocaliu cu dunga neagra CAN-H. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum