Vizitator BBogdan Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 CINE MA POATE AJUTA CUM SA CONSTRUIESC O MASINA TELEGHIDATA DE LA 0 VA ROG MULT Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Vad ca esti din Constanta, incearca cu o barcuta poate ajungi..presedinte! Cauta cartea lui Sergiu Florica "Modele teleghidate" si vechi numere din Tehnium. Link spre comentariu
Vizitator BBogdan Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 mitescu cand intri lasami se mie un id de mess Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Pune-ti si un status,ca la mess Link spre comentariu
XAN77 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 pentru MAȘINĂ cauti alte forumuri, de modelism.pentru TELEGHIDATĂ rezolvi tot acolo și/sau aici, dar preferabil dupa ce ai deja masina. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 @BBogdan: Scuze de offtopic @Elements: Se poate printa carcasa de mai jos? Cat de rezistent este ABS si cam la ce pret iese? http://www.thevalvepage.com/radios/tesl ... lisman.htm Multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 eu mai demult imi facusem una dar aveam partea electronica dela o masinita deci am construit doar masina (sasiul reductor directie tot ) a mers pana ce am pus din ce in ce mai multe baterii acumulatori pe ea pentru ai mari viteza si a cedat partea electronica Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Exista o sectiune speciala pentru masinute aici:viewforum.php?f=222 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum