Vizitator dori_x Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Buna ziua! Am internet de la Romtelecom, printr-un modem speed touch si voiam sa am si wireless. Am gasit un router destul de bun si la un pret mic si l-am luat. De aici au inceput problemele. Router-uL este un Arcor Easy Box A 800. El are foarte multe mufe insa, care ma intereseaza pe mine sunt 5: una - DSL si 4 LAN-uri. Pana aici, totul clar: o intrare si 4 iesiri. Mufele sunt identice - RJ 45. Eu, intrarea in modem o am de tipul mic, RJ 11 parca, doar cu 2 fire. Bineinteles, daca nag aceasta mufa la router, in DSL, nu da nici un semn. Nici direct de la reteaua telefonica, nici dupa modem. Singurul mod pentru a-l face sa lucreze, a fost doar ca switch. Adica, dupa modem-ul meu, cablul l-am mufat intr-unul din LAN-uri iar din alt LAN, am plecat la laptop. Retea de wireless are, o gaseste si telefonul, insa nu se poate conecta la ea. Mufa de LAN din router este cu 8 lamele, 1 si 8 fiind putin mai ... apasate decat celelalte. Am gasit in cartea router-ului modalitatea de legatura a firelor, ( 1 si 3, +, 2 si 6 - ) insa nu merge.Nu merge decat ca switch. Ce posibilitate am? Cum pot sa-l folosesc? Pe mine ma intereseaza mai mult Wireless-ul. Am facut setarile din carte, recunoaste ip-ul si celelalte, insa imi apare ca DISCONECTED . Nu am nici un cd la el. Ar trebui instalat driver cumva?Pe eticheta lui, printre altele, scrie HW Version..... FW Version .... ADSL 2+ DSL Driver Version 2.1. Am gasit la ei pe site si am facut update de firmware dar degeaba.Am windows XP sp3.Va rog sa ma ajutati! Link spre comentariu
Vizitator dori_x Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Am mai sapat putin pe internet si am ajuns la concluzia ca l-as putea folosi doar ca switch, dar sa mearga si wireless-ul. Intrebarea este, cum il setez sa mearga? Repet: acum merge ca switch, gaseste si reteaua de wireless dar nu ma pot conecta. Link spre comentariu
Patefon Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Ai configurat PPOE cu user si parola de la Romtelecom? Ai lasat liber campul de "Service Name"?Ca Switch ar trebui sa mearga in regim Acces Point - daca suporta respectivul mod de lucru.Ciudat ca n-am gasit nici un manual in limba engleza. Ai unul? Link spre comentariu
Vizitator dori_x Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Ai configurat PPOE cu user si parola de la Romtelecom? Ai lasat liber campul de "Service Name"?Ca Switch ar trebui sa mearga in regim Acces Point - daca suporta respectivul mod de lucru.Ciudat ca n-am gasit nici un manual in limba engleza. Ai unul?Intre timp am reusit sa-l fac. Functioneaza perfect si ca switch si wireless-ul. Apropo, daca este cineva interesat, este de vanzare (cat nu stiam sa-l configurez, am luat altul dedicat Romtelecom si acum am 2) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum