Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme router wireless

Vizitator dori_x

Postări Recomandate

Vizitator dori_x

Buna ziua! Am internet de la Romtelecom, printr-un modem speed touch si voiam sa am si wireless. Am gasit un router destul de bun si la un pret mic si l-am luat. De aici au inceput problemele. Router-uL este un Arcor Easy Box A 800. El are foarte multe mufe insa, care ma intereseaza pe mine sunt 5: una - DSL si 4 LAN-uri. Pana aici, totul clar: o intrare si 4 iesiri. Mufele sunt identice - RJ 45. Eu, intrarea in modem o am de tipul mic, RJ 11 parca, doar cu 2 fire. Bineinteles, daca nag aceasta mufa la router, in DSL, nu da nici un semn. Nici direct de la reteaua telefonica, nici dupa modem. Singurul mod pentru a-l face sa lucreze, a fost doar ca switch. Adica, dupa modem-ul meu, cablul l-am mufat intr-unul din LAN-uri iar din alt LAN, am plecat la laptop. Retea de wireless are, o gaseste si telefonul, insa nu se poate conecta la ea. Mufa de LAN din router este cu 8 lamele, 1 si 8 fiind putin mai ... apasate decat celelalte. Am gasit in cartea router-ului modalitatea de legatura a firelor, ( 1 si 3, +, 2 si 6 - ) insa nu merge.Nu merge decat ca switch. Ce posibilitate am? Cum pot sa-l folosesc? Pe mine ma intereseaza mai mult Wireless-ul. Am facut setarile din carte, recunoaste ip-ul si celelalte, insa imi apare ca DISCONECTED . Nu am nici un cd la el. Ar trebui instalat driver cumva?Pe eticheta lui, printre altele, scrie HW Version..... FW Version .... ADSL 2+ DSL Driver Version 2.1. Am gasit la ei pe site si am facut update de firmware dar degeaba.Am windows XP sp3.Va rog sa ma ajutati!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Patefon

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dori_x

Am mai sapat putin pe internet si am ajuns la concluzia ca l-as putea folosi doar ca switch, dar sa mearga si wireless-ul. Intrebarea este, cum il setez sa mearga? Repet: acum merge ca switch, gaseste si reteaua de wireless dar nu ma pot conecta.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ai configurat PPOE cu user si parola de la Romtelecom? Ai lasat liber campul de "Service Name"?Ca Switch ar trebui sa mearga in regim Acces Point - daca suporta respectivul mod de lucru.Ciudat ca n-am gasit nici un manual in limba engleza. Ai unul?

Link spre comentariu
Vizitator dori_x

Ai configurat PPOE cu user si parola de la Romtelecom? Ai lasat liber campul de "Service Name"?Ca Switch ar trebui sa mearga in regim Acces Point - daca suporta respectivul mod de lucru.Ciudat ca n-am gasit nici un manual in limba engleza. Ai unul?

Intre timp am reusit sa-l fac. Functioneaza perfect si ca switch si wireless-ul. Apropo, daca este cineva interesat, este de vanzare (cat nu stiam sa-l configurez, am luat altul dedicat Romtelecom si acum am 2)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări