turcu_dan Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Salutare ... sunt nou pe site si sper sa fi postat unde trebuie. Am o sonerie fara fir ....LX 103 la frecventa de 433.05-434.79 Mhz (foarte buna , merge de cca 3 ani)... am urmatoarea probl cu ea. Am observat ca de cand cei de la rds au tras fibra optica pe strada si pana in casa unde au pus un aparat din care iasa semnal internet+Tv nu-mi mai merge nici telecomanda de la masina....decat de la 0.5m. Problema este ca tot de atunci nu-mi mai merge nici soneria fara fir..... am mutat-o la parintii mei acasa in alta parte a orasului in care inca nu e instalata fibra optica si merge ff bine la o dist mai mare cu 10m decat la mine( aprox 25-30m).Deci e clar ca soneria e buna...... acum intrebarea mea este urmatoarea ... mai pot sa fac ceva sa functioneze in continoare sau nu?Ma gandesc ca face ceva interferente cu fibra optica sau ceva de genul.... Va multumesc si poate ma ajuta cineva cu un sfat. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Ma gandesc ca face ceva interferente cu fibra optica sau ceva de genul.... Cu siguranta nu cu fibra optica face interferente, poate cu vreun router wireless... Link spre comentariu
turcu_dan Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Exista cumva posibilitatea sa modific soneria? Se poare schimba frecventa pe care lucreaza ea? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Teoretic..da,practic...?!?!Schimbati quartul,daca are asa ceva,din ambele ''jucarii'' Link spre comentariu
turcu_dan Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 doar telecomanda are quart din cate am vazut.... deci nu se poate face nimic? Link spre comentariu
sla Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 poate te ajuta ceva de aici:viewtopic.php?f=51&t=73042 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum