Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panasonic cq-rdp472n

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vraja

4

• FLORIN IORDACHE

3

• sorinpavel

2

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Schemele a zis ca nu corespund.

Buna seara ! Da asa este a zis ca nu corespund,dar parca a zis ca sa rezolvat problema cu acest casetofon,a inca ceva ca putea ca sa continua tot in acelasi subiect discutia pentru ca erea vorba tot de acest casetofon. Eu unu va invat de bine,nu va invat de rau. :da Sper ca nu va suparati pe mine.O seara buna !!! :88
Link spre comentariu

imi cer scuze am uitatca tocmai eu am cautat, am dat pe cautare si mia aparut mesaj ca nu exista nici un mesaj cu acest aparat pe forum. Problema e ca atunci nu se alimenta de loc iar acum partea de cd.

Link spre comentariu

iar acum partea de cd.

Adica nu citeste cd-urile sau nu intra cd-ul in casetofon,daca nu citeste cd-uri atunci incercati ca sa-i stergeti putin lentila .Succes !!
Link spre comentariu

Inseamna ca ori un ci ori un tranzistor care alimenteaza electronica cdului este defect.Mergi in sens invers pe traseul de alimentare si vei ajunge acolo.Eu asa fac chiar inainte de a cauta schema.De multe ori dureaza mai putin decat sa caut schema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări