vraja Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 va rog sa ma ajute cineva cu o schema pt acest radiocd. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Buna seara ! Eu vad ca ati mai postat odata aici : viewtopic.php?f=16&t=92810 si ati primit si un raspuns. O seara buna !!! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Schemele a zis ca nu corespund.Ce problema are aparatul? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Schemele a zis ca nu corespund.Buna seara ! Da asa este a zis ca nu corespund,dar parca a zis ca sa rezolvat problema cu acest casetofon,a inca ceva ca putea ca sa continua tot in acelasi subiect discutia pentru ca erea vorba tot de acest casetofon. Eu unu va invat de bine,nu va invat de rau. Sper ca nu va suparati pe mine.O seara buna !!! Link spre comentariu
vraja Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 imi cer scuze am uitatca tocmai eu am cautat, am dat pe cautare si mia aparut mesaj ca nu exista nici un mesaj cu acest aparat pe forum. Problema e ca atunci nu se alimenta de loc iar acum partea de cd. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 iar acum partea de cd.Adica nu citeste cd-urile sau nu intra cd-ul in casetofon,daca nu citeste cd-uri atunci incercati ca sa-i stergeti putin lentila .Succes !! Link spre comentariu
vraja Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 nu es alimenteaza de loc pe ci ba5814fm care e draiver pt motoare am 0.35v pe pinii de alimentare. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Inseamna ca ori un ci ori un tranzistor care alimenteaza electronica cdului este defect.Mergi in sens invers pe traseul de alimentare si vei ajunge acolo.Eu asa fac chiar inainte de a cauta schema.De multe ori dureaza mai putin decat sa caut schema. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Schema aici: http://www.hifi-manuals.com/Download/Pa ... ice-manual Trebuie sa va logati.Este gatuit.Succes Link spre comentariu
vraja Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 va multumesc dle sorinpavel din tot sufletul va raman dator cu o tuica de maramu. Iar in legatura cu defectul am incercat dle dan cod si cablajul ma ducea mereu pe intrarile unor stabilizatoare. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 SA VINA TUICA>>>SA VINA TUICA. Glumesc ,dar daca vine e bine.Succes in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum