Vizitator biuzy Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 salut. am un analizor de spectru micronix msa338 3.3 ghz, si doresc sa il vand. cam ce pret are unul? Link spre comentariu
Vizitator mikrolynx9916 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 msa-338 nu l-am vazut la vanzare in EU si nici USA> este destinat pietei asiatice....orientativ : un Protek similar de 2,9 GHz se poate lua din Korea cu 1200 USD, garantie 2 ani...( am facut acest business, asa ca stiu ce vorbesc)> din nefericire ptr mine, l-am vandut unui prieten, care voia un analizor mic, ptr masuratori de camp.....Ce pret poti obtine pe asta ??.> analizoarele Advantest de 3,5 GHz (din Germania) se vand pe ebay la cca 1000 EUR...Tu ai un handicap mare> nu poti oferi nici-un fel de garantie...nu ai dat nici detalii despre starea aparatului: daca este uzat/nou, in ce stare e bateria (cat tine)....Oricum, pe mine ma intereseaza....sunt din Buc....am dat si MP....Succes(uri)....oricum, si numa'bine... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum