wally_gatter Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 As vrea sa stiu daca se poate face in asa fel incat o imprimanta ce printeaza A4 de regula sa poata printa pe o coala de lungime mai mare decat A4 , de exemplu lungimea unui format A3 darlatimea sa ramana de A4.. daca se poate face , si cum s-ar putea.. Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Ce fel de imprimanta este? Laser, jet, ace ?Daca poti sa introduci hartia in imprimanta, s-ar putea. Trebuie sa-i declari noile dimensiuni si sa pui sa tipareasca landscape in loc de portrait.Nu prea cred ca vei reusi. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 e un epson stylus s22 . hartia se poate face sa intre prin mici modificari.. ideea era , cum sa o pacalesc , sa scrie ca lungime A3 sau lungimi mai mari de A4 pana in A3 sau de ce nu 100m de rola de hartie igienica ,precum papirusurile.. Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 M-am grabit sa-ti dau sperante Din cate imprimante am vazut eu, niciuna nu scria pe latura mare a paginii maxime suportate de imprimanta. Astfel incat o imprimanta care stie formatul A4 va avea cursa capetelor de scriere ( latimea cilindrului la laser ) putin mai mare decat latura mica a paginii respectiv 20 si un pic de cm, nicidecum 29 cm sau mai mult cat este latura mare.Asa ca nu vei putea sa scrii pe foi mai late de 20 si un pic de cm. La lungime este alta poveste. Acolo mai poti sa jonglezi. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 pai pe mine jongleria la lungime ma intereseaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum