dem3ntor Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 le-am luat dintr-un epson lx300daca are cineva si o schema pentru comanda lor cu ajutoru portului LPT as fi recunoscator.multumesc! Link spre comentariu
visinica Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 cauta o schema pe google cu ULN2803e foarte usorsucces Link spre comentariu
dem3ntor Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 dar la ce tensiune le alimentez? Link spre comentariu
visinica Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 masoara cu un multimetru si vezi citi ohmi are , si calculeaza ce tensiune are cu legea lui ohmmotoarele is mici , au sub un amperasa afli si tensiunea lor aproximativadar deobicei se alimenteaza la 12 v cu o dioda zener, dar am zis sa te uiti pe google sa vezi citeva schemesucces Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 am realizat urmatoarea schema, mai putin potocuploarele si rezistentele din intraredar se cam incalzeste ULN-ul daca il las alimentat mai mult!de aceea intrebam daca tensiunea este buna (12v)Multumesc! Link spre comentariu
flocin Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 pai pe schema ai alimentare 5 v,la alte tensiuni de alimentare trebuie cumva sa limitezi intensitatea curentului prin bobine la maxim 500mA (in cazul uln...).simplu cu rezistente de putere (legea lui ohm) sau pentru probe pune pe comunul bobinelor (plus) un bec... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum