Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare radio cu lampi

alexutu

Postări Recomandate

Bunicii mei au avut acest radiou, din pacate nu mai exista.acum imi dau seama ca ar fi putut fi o piesa f. frumoasa. totusi poate ma ajuta cineva sa vedem modelul. nu prea am vazut asa radio pe nicaieri. daca nu ma insel ca marca era Electronica, tin minte ca avea 2 difuzoare pe lateral de aprox 20 cm, rotunde, iar pe grila de fata 2 potentiometre, asezate ca 2 ochi pe fata radioului 1 pt scala si unul pt volum probabil, si pe partea din mijloc cateva butoane, probabil pt schimbat gama de frecvente. sub partea de radio se deschidea o usa de lemn si inauntru se afla picku-up. era destul de inalt avea picioare de lemn, se vede in comparatie cu frigiderul. poza este extrasa dintr-o filmare de familie. daca as mai putea revedea modelul as fi f incantat, fie si pe vreun site de profil.

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

3

• kripton

2

• feri.visky

1

• carageae

1

Top autori în acest subiect

Va salut , Aparatul din poza este " Fantezia " S-604 A . Acest aparat s-a fabricat si in varianta " combi " prin utilizarea unui pick-up de tip GE-56 , intr-o caseta situata dedesubtul aparatului ; aceasta este prevazuta cu picioare care se pot monta optional . Cu picioarele demontate , ansamblul poate fi o frumoasa piesa de mobilier ornamental asezata pe o masa . Daca se monteaza , ansablul poate fi o piesa eleganta de mobilier de sine statatoare. Totodata cele doua piese ale ansamblului sunt complet separabile , radioreceptorul avand propriile picioare ca la varianta simpla . Schema si caracteristicile electrice se gasesc in " Cartea albastra " , vol 1 , pag. 71 , 72 , 73 .

Link spre comentariu

... si eu sunt pentru Fantezia. Am unul dar e prapadit rau de tot...

daca puteti sa imi dati mai multe detalii despre el as fi incantat, gen era un radio bun, era stereo, avea banda pt fm, se poate gasi pe undeva unul in stare buna, si cam cat ar costa un exemplar.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări