alexutu Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Bunicii mei au avut acest radiou, din pacate nu mai exista.acum imi dau seama ca ar fi putut fi o piesa f. frumoasa. totusi poate ma ajuta cineva sa vedem modelul. nu prea am vazut asa radio pe nicaieri. daca nu ma insel ca marca era Electronica, tin minte ca avea 2 difuzoare pe lateral de aprox 20 cm, rotunde, iar pe grila de fata 2 potentiometre, asezate ca 2 ochi pe fata radioului 1 pt scala si unul pt volum probabil, si pe partea din mijloc cateva butoane, probabil pt schimbat gama de frecvente. sub partea de radio se deschidea o usa de lemn si inauntru se afla picku-up. era destul de inalt avea picioare de lemn, se vede in comparatie cu frigiderul. poza este extrasa dintr-o filmare de familie. daca as mai putea revedea modelul as fi f incantat, fie si pe vreun site de profil. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Nu cunosc toate modelele de radiouri care s-au fabricat la noi, dar dupa descriere pare mai degraba un model rusesc...pe pagina asta sunt foarte multe modele, cautati cu atentie si poate gasiti modelul in cauza - nu se vede mai nimic in poza aia... http://www.rw6ase.narod.ru/ Link spre comentariu
kripton Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Va salut , Aparatul din poza este " Fantezia " S-604 A . Acest aparat s-a fabricat si in varianta " combi " prin utilizarea unui pick-up de tip GE-56 , intr-o caseta situata dedesubtul aparatului ; aceasta este prevazuta cu picioare care se pot monta optional . Cu picioarele demontate , ansamblul poate fi o frumoasa piesa de mobilier ornamental asezata pe o masa . Daca se monteaza , ansablul poate fi o piesa eleganta de mobilier de sine statatoare. Totodata cele doua piese ale ansamblului sunt complet separabile , radioreceptorul avand propriile picioare ca la varianta simpla . Schema si caracteristicile electrice se gasesc in " Cartea albastra " , vol 1 , pag. 71 , 72 , 73 . Link spre comentariu
kripton Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Asa arata radioreceptorul " Fantezia " , varianta simpla . Este un aparat destul e rar . Voi incerca in tr-un viitor cat de scurt sa pun o poza si cu varianta prevazuta cu pick-up si alte amanunte . http://www.proradioantic.ro/afisare_poz ... 0_poza.jpg Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Asa arata radioreceptorul " Fantezia " , varianta simpla . Este un aparat destul e rar . Voi incerca in tr-un viitor cat de scurt sa pun o poza si cu varianta prevazuta cu pick-up si alte amanunte .http://www.proradioantic.ro/afisare_poz ... 0_poza.jpgd-nu Kripton, tre sa va spun ca seamana ce ce imi aduc aminte, astept sa vad varianta full. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 ... si eu sunt pentru Fantezia. Am unul dar e prapadit rau de tot... Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 ... si eu sunt pentru Fantezia. Am unul dar e prapadit rau de tot...daca puteti sa imi dati mai multe detalii despre el as fi incantat, gen era un radio bun, era stereo, avea banda pt fm, se poate gasi pe undeva unul in stare buna, si cam cat ar costa un exemplar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum