tehtronics Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Cum? Link spre comentariu
Prekazi Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Ma pregateam sa cumpar senzor si telecomanda programabila(de la un depozit de la marginea orasului meu,Petrodava),insa intr-o ultima actiune de intrebari si cautari,cineva mi-a oferit telecomanda originala+DVR+incarcator=50 lei.Oricum daca cumparam senzorul si telecomanda tot pe acolo ajungeam la pret.Insa senzor am de gand sa-mi cumpar,si sa incerc de curiozitate programarea unei telecomenzi. Intr-un final an gasit si eu o baza de date cu fisiere asemanatoare cu cel trimis de tine,tehtronics.Am gasit pentru ca am cautat dupa cum se numeste telecomanda,si nu brandul si modelul DVR-ului. Tin sa multumesc userilor care m-au ajutat cu informatii!. As fi vrut sa ma descurc mult mai ieftin,in sensul ca incercam sa descarc fisierul trimis,pe un stick,si sa-mi programeze telecomanda o firma de electronice din localitate,care programeaza gratis.Insa ispita a fost mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum