Vizitator pisica matache Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 R1 este prea mare;normal trebuie sa aibe sub 0,22ohmi.Asa cum e acum,limiteaza curentul prin led,limitare care ar trebui facuta in mod normal de rezistenta de 0,8ohmi,pe care tensiunea ar trebui sa fie 1,25V.Dar daca esti multumit cum merge acum.....poti s-o lasi si asa. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Am revenit cu pozele mult asteptate.Fara exagerare, proiectorul bate pana pe copacii de linga stalpii de iluminat din spate. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2011 Si inca doua poze: Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Te-ai uitat aici : viewtopic.php?f=209&t=86330&start=105 ? (Sa moara elicea! ) Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 M-am uitat, dar nu m-am prins.E vorba de proiectorul cu lentila de Suzuki?Si ce ai cu elicea mea? Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Salutare!Dat fiind faptul ca am trecut eoliana de pe 24V pe 12V(din considerente de viteza vant, amplasare elice, etc), vreau sa modific proiectorul, adica sa-l alimentez din 12.Ce interventii trebuie facute la montaj-marit valoarea bobinei?Teoretic pot obtine 27V din 12? Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 As zice sa postezi la ..Alimentatoare.Acolo vei primi cu siguranta mai multe raspunsuri. Ca parere personala ,cred ca trebuie sa optezi pentru un alt integrat,de genul 3843,configurat ca scc. Am gasit o schema ce ar merge modificata...http://www.sprut.de/electronic/switch/up150w/up150w.htm Ce curent doresti prin led? Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Salut,Prin LED imi trebuie 700mA,mersi mult. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Ai putea testa si sursa pe care o ai,singura modificare fiind micsorarea la jumatate a rezistentei R1,sau chiar suntarea ei.Poate ca va merge,desi ma indoiesc.Daca iti surade varianta cu 3843,modificarea e simpla,doar ca se vor pierde cca 2W,pe rezistenta ce va citi curentul prin led.Modificarea ar fi urmatoarea...in locul rezistentei de 9K1,pui una de 3,6 ohmi,la 3-5W,iar ledul il legi in locul rezistentei de 100K.Dioda si filtrajele le recuperezi din sursa veche. Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Incerc intai cu sursa pe care o am, apoi o fac pe cealalta.Aia 2W pe rezistenta nu ma deranjeaza.Am fost lunea trecuta prin Braila, pacat ca nu ne-am vazut.Data viitoare nu te ratez. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Am mai gasit ceva...download/file.php?id=7348&mode=view.Descarcarea capacitatii mosului se face printr-un bipolar,solutie mult mai potrivita decat o rezistenta de valoare mare.Modificarea sursei existente,ar fi foarte simpla...ar trebui adaugat doar bipolarul si componentele aferente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum