Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lipire mufa sony ericsson

pingu95

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pingu95

2

• Mihai85

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Iti trebuie cateva scule daca vrei sa nu iti mai cada mufa. Un letcon bun cu un vf adecvat, tresa absorbanta, flux, fludor cu un diam mai mic( 0,5..0,7). Dai mufa jos, pui flux pe placa treci cu letconul si cu tresa absorbanta ca sa nivelezi pad-urile. pui mufa noua sau o cureti/decapezi si o pui pe cea dezlipita. Bagi flux pe placa pui mufa si lipesti prinderile(urechile) la masa mai intai .Aceste lipituri trebuiesc facute bine ca sa nu se mai dezlipeasca. Cand lipesc urechile alea de la masa suflu si putin aer cald la vreo 200 si ceva de grade peste mufa si in acelasi timp lipesc si cu letconul ca sa se lipeasca bine in profunzime. apoi lipessti si ceilalti 5 pini si gata. daca crezi ca nu poti face asta mergi la service.

Link spre comentariu

salut baieti mi s-a stricat mufa de incarcare la telefonul meu se elm am desfacut telefonul si am vazut ca sunt 5 picioruse dezlipite cu ce pot sa le lipesc? contactele sunt foarte fine

Daca intrebi asta inseamna ca e prima oara cand ti se intampla. Desi pare simplu cand te uiti cum fac altii (pe YouTube), in realitate e nevoie de experienta.

Daca vrei sa mergi la sigur atunci du telefonul la un atelier de reparatii cat mai bun. Daca vrei sa incerci singur ai nevoie de multa indemanare, experienta si de un minim de scule.

Oricate scule ai avea, foarte rar iese bine din prima si fara experienta.

Exerseaza inainte pe un alt aparat, unul de care sa nu iti pese daca se strica definitiv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări