Vizitator Garlic_dog Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 sint nestiutor,deci va rog sa ma ajutati cu o sugestie.pt o suprafata de 150mpp ,un undergrund de fapt,ce watti,mi-ar ajunge? :prayer: e un tunel.m-ar interesa o configuratiesi inca o chestie,boxele active sint superioare celor pasive??ma refer la puteri mai mari de 300wms Link spre comentariu
Nemesis Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Eu am bagat intr-o sala de vreo 60 mp ,cam 2 x 150 w cu boxe de 95dB care suportau pana la 300w . Pot spune ca seara aia nu a fost de discoteca ci tortura acustica, geamurile imitau perfect zbomotul unui motor diesel (trebuia sa imi probez si eu undeva boxele , ce naiba :finga:) Deci cred ca vreo 5-600 de w ar ajunge (ma refer la boxe tot de 95 dB) , iar daca iti iei boxe cu spl mai mare o sa ai nevoie de putere mai mica. Asteapta insa si sfatul celor care se ocupa cu sonorizari . Boxa activa inseamna ca are si amplificatorul inauntru , in cutia boxei. Boxa pasiva inseamna ca are inauntru numai difuzoarele si cu filtrele.Cu alte cuvinte nu vad de ce boxele active ar fi mai cu motz fata de cele pasive. Un avantaj ar fi ca e posibil sa ai mai putine cabluri de manipulat (la montat si demontat ma refer) , insa asta nu inseamna ca cele active ar fi superioare celor pasive la calitatea sunetului,nici peste , nici sub 300w. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Ianuarie 19, 2006 Partajează Postat Ianuarie 19, 2006 poti te rog sa dai mai multe detalii in privinta formei salii? (dimensiuni aproximative)intrebarea se pune ce anume vrei sa obtii.discoteca, sunet pt un bar/pub, sau altcevaam sa-ti dau o recomandare dupa ce raspunzi la aceste intrebari Link spre comentariu
mircea626 Postat Ianuarie 19, 2006 Partajează Postat Ianuarie 19, 2006 ma intereseaza si pe mine subiectul asta.hai sa descriu cum arata sala.e un soi de beci cu lungime de 30m ,latime de 6m.acolo va fi un mic club unde va predomina muzica rock(daca conteaza).ma intereseaza ca boxele sa faca fata ,fara sa le forjez la maxim si bineinteles sa acopere satisfacator spatiu avind in vedere ca acolo va fi plin omuletzi :supz: mi s-au facut mai multe recomandari dar vreau o parere(mai multe) avizata.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum