Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

XT12-04 sau GZTW 30T

Vizitator lucius123

Postări Recomandate

Vizitator lucius123

Salut, de curand am achizitionat http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.250MK2/. In decurs de 5 minute mi-a iesit fum si binenteles nu mai e nimic din el, respectiv http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/X_Thunder/XT12AV/. Momentan ma gandesc sa merg pe http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTW_30T/ dar sper sa primesc sfaturi daca as avea alta optiuni mai bune sau nu va fii ok in incinta respectiva si asa mai departe ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

3

• Dj_Dog

2

• baga

1

• Luca

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca faci abuz de tot ce poate respectivul amplificator(si se pare ca asa e),ai nevoie de un subwoofer care sa reziste la cel putin 500w (putere nominala). o varianta pt un spl mai mare ar fi folosirea a doua difuzoare de minim 250w fiecare.ce ai ochit tu are SPL mic si oricum va crapa la puterea amplificatorului.mai cauta.

Link spre comentariu
Vizitator lucius123

asa putin off-topic: amplificatorul ala are aprox 2 x 120W la 2 ohm REALI!!!! :nebunrau: :bataie :sparge:

Nu stiu cum sa primesc asta, ca pe un lucru bun sau rau ? Mi-e mi-a topit tubul respectiv in decurs de 3 minute, nu vreau sa patesc la fel cu urmatorul , atata tot ...
Link spre comentariu

asa putin off-topic: amplificatorul ala are aprox 2 x 120W la 2 ohm REALI!!!! :nebunrau: :bataie :sparge:

te contrazic,in punte sare de 300w/4 ohmi iar ca maximuri(varfuri) depaseste 500w,de aceea am recomandat un sub de minim 500w .am montat,reparat si vazut astfel de jucarii cum parlea bobinele unor difuzoare serioase.acum....ca se facea abuz de ele si se ajungeau la distorsiuni grosolane e alt aspect.ca idee un astfel de amplificator montat si reglat cum trebuie,scoate untul din doua jbl gt4-12.
Link spre comentariu

am avut si eu pe mana un amplificator ca asta, nu am masurat puterea lui dar am vazu seriile finalilornu mai imi aduc aminte seriile lor dar stiu sigur ca sunt finali cu Pd=80W @ 25grade C (2 perechi pe canal) si in foaia de catalog erau recomandati pt etaje finale in audio de 50Wde asemenea e posibil sa fi avut revizii diferite ale acestui amplificator....

Link spre comentariu
Vizitator lucius123

dar cu puterea cum se descurca,ar mai vrea? :limb:

da, cere, eram convins de faptul ca nu il voi putea folosii la potentialul sau maxim lucru care nici nu intentionez, imi face foarte urat tabla pe masina si e nasol ca imi este separat portbagajul de restul masinii :cry:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări