gauss Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 (editat) Pompa de extras cositor nu e improvizatie . Trebuie doar cunoscut modul de folosire ... ( si de functionare ) , pentru rezultate optime . Editat Noiembrie 2, 2015 de gauss Link spre comentariu
lrai Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Improvizatii sunt ace, scobitori etc ... daca s-a inteles altceva inseamna ca a fost un act ratat. cat despre "rezultate optime" cu pompa ... cred ca avem asteptari diferite. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 depinde cât e de bună, şi cât de bune sunt vârfurile... ar fi o idee adaptarea unui ac de seringă la pompă, dar rămâne de văzut dacă "ţine" mai mult ca vârful stock... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 (editat) Eu nu am asteptari ... am rezultate . Pentru mine sant suficiente ... nu stiu si nu ma intereseaza despre asteptarile altora . Am investit in scule pentru lipit - dezlipit lejer peste 10K lei ... si actualizez mereu " parcul " . Probabil as fi avut bani sa - mi cumpar un ZD 915 , despre care se face vorbire laudativ ... Apropo de pompe ... folosesc ( si ... ) modelul din foto . Nu e de pe net ( foto ) , e facuta de mine . Coala e A4 , pompa e WELLER model 7881 - antistatica , etc . Cartofi prajiti nu stiu daca face , n - am incercat ... Extrag componente de pe cablaj multistrat gros de 8 mm ... O fi bine , n - o fi ? ... care ar fi " baremul " ? Ma gandesc ca daca se " oboseste " o firma ca WELLER sa produca asa ceva , ar trebui sa raspunda " asteptarilor " oricui . Ale mele sant sigur acoperite . http://www.all-spec.com/products/7881.html Editat Noiembrie 2, 2015 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum