Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum pot ecrana magnetul unui difuzor

Dj_Dog

Postări Recomandate

inca nu m-am apucat de subwoofer mai astept sa mai imi vina buget si sa treaca sesiuneaoricum eu ma gandeam sa fac proiectul din atashament si ma gandeam sa pun foi de tabla de 1 sau de 2 mm intre buretele cofrat si peretele interior al incinteie o prostie nu este asa?

frate nu cred ca am cerut sa va laudati cu ce scule lucrati sau ce scule ati atins si leshinat dupa aceea, nu ma intereseaza!!!! :axe: eu v-am rugat sa-mi spuneti (si in special pe nexsus) daca pot face ce am scris mai sus!!!multzumesc!!!
dj dog, singura posibilitate pt tine ar fi cea cu magnetul de polaritate inversa plasat pe magnetul de la hp-15W, pt a modifica liniile de camp insa problema se pune de unde faci rost de un alt magnet....am fcut acum niste teste de curiozitate cu un E12-150S ecranat folosind magnetul de la un pst888, si rezultatul a fost peste asteptari, influentele se mai sesizau slab doar de la mai putin de 25 de cm de televizor spre deosebire de e12-150S simplu, care magnetiza tubul cinescopic fara ecranaj de la peste 1 metru
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FIXVID

6

• csl1131

5

• DorinD

5

• Dj_Dog

5

Top autori în acest subiect

draga nexus...daca tu faci suburi cu hp15w..vai de steaua ta....cat despre sculele pe care am lucrat eu.....nu are importanta sa va spun voua ce erau...oricum..de majoritatea nici nu ati auzit ca firma, daramite sa le auziti cu pretioasele voastre timpane...lasa amenintarile de o parte nexus..ma pot lipsi de forumul vostru....si.....apucativa de chestii serioase....in loc sa dati din gura....sa vad si eu ceva foto cu munca voastra....bafta!............cu ecranajul

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

am mai discutat odata despre asta...

de fapt daca o iei asa ai putea sa zici ca nu s-a discutat ca nu a raspuns la nici o intrebare..da mai bine uitam de astea.. :weedman:
Link spre comentariu

...uitate de cand dateaza postul lui pigglet :smt001

Eu am postat ieri sau alaltaieri si acolo scrie 15 May 2005. Iar astazi daca nu ma insel este 11 Martie 2006. La fel si postul lui Piglett a fost cu o zi inaintea mea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări