Aleksx Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Buna ziua,Va salut din nou si incerc sa redeschid acest topic, cu mentionarea ca de data asta o sa modific ceva.S-a intamplat o nefacuta si pisicile mi-au rasturnat boxele si difuzoarele de inalte s-au cam distrus, inclusiv mastile (piciorusele cu care se prind).Am fost si la magazin si m-am interesat cu privire la specificatiile difuzoarelor pentru crearea unor noi filtre sau adaptarea unora.Am asa:2 difuzoare medii: • Pm /Pn: 80/50 W• f: 45 – 6.000 Hz• SPL1 w/1 m: 87 dB• bobină: 1”, 4 straturi• baza: ALU• greutate magnet: 20 Ozun subwoofer:• Pm /Pn: 100/80 W• f: 28 – 3.000 Hz• SPL1 w/1 m: 88 dB• bobină: 1,5”, 4 straturi• baza: ALU• greutate magnet: 30 OzCe as dori eu de la dumneavoastra este alegerea unui tweeter pe masura datelor de mai sus.Nu stiu ce putere a avut cel pe care l-am avut, dar era foarte slab. Ce spuneti, sa pun unul piezoelectric in locul celui dome?Un alt lucru ar mai fi schimbarea filtrelor.Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum