kovari_andrei Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Pentru cei care te-au ajutat ai putea posta ceva poze...is tare curios cum afiseaza...as vrea sa fac si eu unul :)gg Link spre comentariu
fenddder Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Momentan nu am la ce sa testez circuitul turometrului.cel al voltmetrului e destul de precis.am incercat sa montez tot sistemul pe un motor in 4 timpi insa indica valori gen 2.3.15...etc si am renuntat.astept sa fac rost de piese pentru un motor in 2 timpi. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 ...am incercat sa montez tot sistemul pe un motor in 4 timpi insa indica valori gen 2.3.15...etc si am renuntat.astept sa fac rost de piese pentru un motor in 2 timpi.Felicitari acum urmeaza partea cea mai grea (...dupa mine) "imbracarea" circuitului intr-o carcasabafta multa Link spre comentariu
fenddder Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 ...am incercat sa montez tot sistemul pe un motor in 4 timpi insa indica valori gen 2.3.15...etc si am renuntat.astept sa fac rost de piese pentru un motor in 2 timpi.Felicitari acum urmeaza partea cea mai grea (...dupa mine) "imbracarea" circuitului intr-o carcasabafta multa merci.momentan mi-au sarit fusebitii si ni mai functioneaza.ma poate ajuta cineva sa il deblochez? Link spre comentariu
dumitru_a Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 puteti construi un deblocator simplu gasiti aici pe forum schema am construit si eu unul este foarte eficient Link spre comentariu
ywar2 Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Salut. Intrebare catre autor in concordanta cu titul: in final merge sau nu 8L la 12 MHz ? Link spre comentariu
yo9gcc Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Eu l-am deblocat cu un TCXO, mai multe detalii aici http://yo9gcc.wordpress.com/category/ha ... e-atmega8/ Link spre comentariu
fenddder Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Salut. Intrebare catre autor in concordanta cu titul: in final merge sau nu 8L la 12 MHz ?da. merge si mai mult de 12mhz.exista anumite riscuri...dar functioneazaEu l-am deblocat cu un TCXO, mai multe detalii aici http://yo9gcc.wordpress.com/category/ha ... e-atmega8/ce ai tu nu merge in cazul meu deoarece am dezactivat fara sa vreau si SPIEN.Decat sa fac un deblocator, mai bine iau alt atmega8. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum