Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atmega8 vs Atmega8L

fenddder

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fenddder

11

• Eusebiu Angelescu

4

• ywar2

2

• kovari_andrei

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Momentan nu am la ce sa testez circuitul turometrului.cel al voltmetrului e destul de precis.am incercat sa montez tot sistemul pe un motor in 4 timpi insa indica valori gen 2.3.15...etc si am renuntat.astept sa fac rost de piese pentru un motor in 2 timpi.

post-28533-139829328879_thumb.jpg

post-28533-139829328885_thumb.jpg

post-28533-13982932889_thumb.jpg

post-28533-139829328896_thumb.jpg

post-28533-139829328901_thumb.jpg

Link spre comentariu

...am incercat sa montez tot sistemul pe un motor in 4 timpi insa indica valori gen 2.3.15...etc si am renuntat.astept sa fac rost de piese pentru un motor in 2 timpi.

Felicitari :aplauze acum urmeaza partea cea mai grea (...dupa mine) "imbracarea" circuitului intr-o carcasabafta multa :da
Link spre comentariu

...am incercat sa montez tot sistemul pe un motor in 4 timpi insa indica valori gen 2.3.15...etc si am renuntat.astept sa fac rost de piese pentru un motor in 2 timpi.

Felicitari :aplauze acum urmeaza partea cea mai grea (...dupa mine) "imbracarea" circuitului intr-o carcasabafta multa :da
merci.momentan mi-au sarit fusebitii si ni mai functioneaza.ma poate ajuta cineva sa il deblochez?
Link spre comentariu

Salut. Intrebare catre autor in concordanta cu titul: in final merge sau nu 8L la 12 MHz ?

da. merge si mai mult de 12mhz.exista anumite riscuri...dar functioneaza

Eu l-am deblocat cu un TCXO, mai multe detalii aici http://yo9gcc.wordpress.com/category/ha ... e-atmega8/

ce ai tu nu merge in cazul meu deoarece am dezactivat fara sa vreau si SPIEN.Decat sa fac un deblocator, mai bine iau alt atmega8.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări