Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hard Extern Homemade

Vizitator d3nTz1k

Postări Recomandate

Vizitator d3nTz1k

Salut stiu ca vi se pare nebunesc dar cu putina rabdare cred ca se poate face asa cv :)Deci vreau sa fac dintr-un hard de 80gb cu slot IDE unul cu USB.Deci pe scrut vreau sa intru cu mufa IDE in hard si mufa USB in pc si sa il foosesc ca hard extern ce ziceti pot face asa ceva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

4

• iora

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

De construit asa ceva in regim de amator, mai greu si nu renteaza, numai integratul convertor costa cat un adaptor din ala...adica vreo 40 lei. Avantajul la un astfel de adaptor home-made, ar fi dat de posibilitatea de a-i pune o memorie tampon(buffer)-astea "de cumparat" n-au asa ceva.

Link spre comentariu

De construit asa ceva in regim de amator, mai greu si nu renteaza, numai integratul convertor costa cat un adaptor din ala...adica vreo 40 lei. Avantajul la un astfel de adaptor home-made, ar fi dat de posibilitatea de a-i pune o memorie tampon(buffer)-astea "de cumparat" n-au asa ceva.

Cel mai simplu e sa recuperezi unul dintr-o carcasa de hdd extern care folosea hhd-uri de 2,5" cu interfata ide.
Link spre comentariu

Buffer-ul(daca ar exista) ar elimina erorile de gen "device not responding" etc, care impun scoaterea si reintroducerea mufei USB, enervanta la culme, dar deh, de la "prestigioasa" firma Gembird n-ai la ce te astepta. Pt. HDD-urile de 2,5" nu mai e necesara alimentare separata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări