Vizitator bikervlad Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Este posibila montarea unui contor trifazat pe o retea monofazata ? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Nu. ................. Link spre comentariu
Vizitator bikervlad Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 L-am rezolvat :DMerge de minune Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 L-am rezolvat :DMerge de minune Cum? ne spui si noua? poate mai sunt si altii care vor sa stie. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Simplu: ca si cand ar fi consum doar pe o singura faza! Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Simplu: ca si cand ar fi consum doar pe o singura faza!Bun, sunt de acord cu asta, dar stimatii useri trebuie sa se invete sa si explice cum au rezolvat problemele ca de aceea este forum, ca sa invatam cu totii. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Chiar sînt curios cum l-o fi legat, oare ce înregistrează? E aprobată modificarea de ENEL? Mă îndoiesc... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Chiar sînt curios cum l-o fi legat, oare ce înregistrează? E aprobată modificarea de ENEL? Mă îndoiesc... Toti suntem curiosi, dar " vorbim in punga " ca vad ca nu mai raspunde. Link spre comentariu
rasputin Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Pentru a fi capabil să "citească" un consum monofazat, contoarul trebuie să fie de tipul celor ce dispun de patru fire (R,S,T,O) si trei echipaje mobile. Aceste contoare se utilizează in reţele trifazate cu consum dezechilibrat pe faze; altfel spus sînt în stare să inregistreze consumuri monofazate.Ca mod de legare, aşa cum cred că intuiţi, se utilizează una din cele trei borne R,S sau T şi evident borna de nul, O.O astfel de legare este perfect utilizabilă, electrica nu are nimic de comentat. Că la o instalaţie monofazată, nou construită, nu vor monta sub nici un motiv un contor trifazat, e un adevăr. La o instalaţie veche, trifazată, acolo unde consumul sa redus şi a devenit preponderent monofazat, pur şi simplu se scot siguranţele de pe două faze şi se lasă doar una , şi treaba asta o fac cei de la electrica.De ce se scot două din cele trei siguranţe, sau doar una, asta-i altă poveste. Link spre comentariu
maverik_ro Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 din cate mai imi aduc eu aminte de cand lucram la ELECTRICA , intr-un contor monofazat intra faza pe borna 1, iese pe 3 ,iar intre 2 si 3 este o placuta pe care daca o scoti nu mai inregistreaza nimic pe 4 si 5 este legat nulul. contorul trifazat are 3 faze care intra , si 3 care ies , bineinteles nulul ca si la cel monofazat este present in placuta de borne ceea ce a facut colegul nostru (presupun ) este ca a legat numai o singura faza in rest sunt de acord cu ce a spus rasputin Link spre comentariu
Vizitator bikervlad Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Imi cer scuze ca nu am raspuns mai repede, dar sunt putin ocupat cu munca :((. De maine sunt mai liber si voi posta schema care era pe contor si modul in care l'am legat. Numai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum