Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma interna logan

firis

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• firis

9

• fratello

6

• alfabit

5

• raduhoria12

3

Top autori în acest subiect

nui chiar asa, si in plus romanul tot roman ramane, tot pentru el tine....

Ironia a venit din partea ta ....

Eu ti-am raspuns frumos, pertinent si documentat. Ti-am indicat si modalitatile de rezolvare, "locul" unde poti gasi schema, persoana la care poti apela daca nu te descurci singur. Vad ca ai inteles altceva... Într-adevar, românul tot român rămâne ! Să fii sanatos ! Succes !

Link spre comentariu

Oricum si pe forumul dacia e foarte mare secretomania vis a vis de subiect.

Acolo ? Nimic gratis, totul pe bani !!! :aut:

Avantajul la alarma interna e ca nu ai 2 telecomenzi....

Uite, am avut acum citva timp ( 10 ani ) o Supernova fara alarma de fabrica ( erau unele modele de virf care aveau o Cobra ca optiune ) I-am montat eu o alarma Guard - alarma normala, nu de fite - si i-am cuplat armarea pe un fir care venea din ucbic ( Sagem, inchiderea centralizata folosita pe DSN si SLZ ph1 ) si astfel aveam o singura telecomanda, cea originala a masinii care descuia masina si decupla alarma, incuia masina si cupla alarma in acelasi timp Se comporta exact ca alarma Cobra pe care o monta fabrica, alarma originala care se arma - dezarma din telecomanda masinii.Deci se poate cu un pic de imaginatie si cunostinte de electronica se poate exclude telecomanda alarmei, se foloseste cea originala a masinii.
Link spre comentariu

rog un operator sa stearga postul (sau daca nu se poate, doar schema postata aici), deoarece acea schema a fost pusa pe site fara a fi de acord proprietarul schemei.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

rog un operator sa stearga postul (sau daca nu se poate, doar schema postata aici), deoarece acea schema a fost pusa pe site fara a fi de acord proprietarul schemei.Multumesc anticipat.

Foloseste cu incredere butonul " Report " , autorule ! :aplauze ( ala cu semnul exclamarii pe el )
Link spre comentariu

Folosit acel buton... chiar in ziua cand m-ai indrumat... dar se pare ca degeaba :(

Fiind publicata decit schema fara hex-ul uC, cineva nu prea are pe ce sa reclame drepturi de autor, schema aia putea sa o deseneze si un copil de 14 ani pasionat de electronica. Daca modifica 1N4007 in 1N4001 si rezistentele pull-up de 10K in 12K mai era aceeasi schema ? Totul acolo este hex-ul pentru care cineva ar putea sa pretinda drepturi de autor ( daca si-a scris numele in surse ), dar hex-ul nu a fost publicat !Asa ca fara suparare,... asta e !
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări