raduhoria12 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Multumesc frumos, m-as bucura daca ai putea sa-mi spui si mie ce si cum sau la toti pe forum.Eu unul am curaj sa umblu la uch, dar sa am ceva concret de la care sa plec. Link spre comentariu
firis Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 o vrei acum sau dupa ce incerc sa "stric" eu uch? sau iti dau un id? Link spre comentariu
raduhoria12 Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 o vrei acum sau dupa ce incerc sa "stric" eu uch? sau iti dau un id?Daca poti, da-mi-o acum, sau poti sa-mi dai si un id. Multumesc frumos!id meu [email protected] ( scuze daca n-am voie sa spun id pe forum) Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 nui chiar asa, si in plus romanul tot roman ramane, tot pentru el tine....Ironia a venit din partea ta ....Eu ti-am raspuns frumos, pertinent si documentat. Ti-am indicat si modalitatile de rezolvare, "locul" unde poti gasi schema, persoana la care poti apela daca nu te descurci singur. Vad ca ai inteles altceva... Într-adevar, românul tot român rămâne ! Să fii sanatos ! Succes ! Link spre comentariu
firis Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Cand am spus ca romanul tot roman este nu m-am referit la tine, sau la cineva de pe acest forum, imi pare rau daca ai inteles asta! In fine, hai sa incheiem! Bafta Link spre comentariu
alfabit Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Oricum si pe forumul dacia e foarte mare secretomania vis a vis de subiect. Acolo ? Nimic gratis, totul pe bani !!! Avantajul la alarma interna e ca nu ai 2 telecomenzi....Uite, am avut acum citva timp ( 10 ani ) o Supernova fara alarma de fabrica ( erau unele modele de virf care aveau o Cobra ca optiune ) I-am montat eu o alarma Guard - alarma normala, nu de fite - si i-am cuplat armarea pe un fir care venea din ucbic ( Sagem, inchiderea centralizata folosita pe DSN si SLZ ph1 ) si astfel aveam o singura telecomanda, cea originala a masinii care descuia masina si decupla alarma, incuia masina si cupla alarma in acelasi timp Se comporta exact ca alarma Cobra pe care o monta fabrica, alarma originala care se arma - dezarma din telecomanda masinii.Deci se poate cu un pic de imaginatie si cunostinte de electronica se poate exclude telecomanda alarmei, se foloseste cea originala a masinii. Link spre comentariu
critix Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 rog un operator sa stearga postul (sau daca nu se poate, doar schema postata aici), deoarece acea schema a fost pusa pe site fara a fi de acord proprietarul schemei.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
alfabit Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 rog un operator sa stearga postul (sau daca nu se poate, doar schema postata aici), deoarece acea schema a fost pusa pe site fara a fi de acord proprietarul schemei.Multumesc anticipat.Foloseste cu incredere butonul " Report " , autorule ! ( ala cu semnul exclamarii pe el ) Link spre comentariu
critix Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Folosit acel buton... chiar in ziua cand m-ai indrumat... dar se pare ca degeaba :( Link spre comentariu
alfabit Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Folosit acel buton... chiar in ziua cand m-ai indrumat... dar se pare ca degeaba :(Fiind publicata decit schema fara hex-ul uC, cineva nu prea are pe ce sa reclame drepturi de autor, schema aia putea sa o deseneze si un copil de 14 ani pasionat de electronica. Daca modifica 1N4007 in 1N4001 si rezistentele pull-up de 10K in 12K mai era aceeasi schema ? Totul acolo este hex-ul pentru care cineva ar putea sa pretinda drepturi de autor ( daca si-a scris numele in surse ), dar hex-ul nu a fost publicat !Asa ca fara suparare,... asta e ! Link spre comentariu
critix Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 OK, am inteles. Multumesc oricum... Link spre comentariu
Postări Recomandate