Vizitator al3c5_04 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Am intampinat o problema cu un harddisk. Am instalat windows xp sp2 pe el. Toate bune si frumoase,s-a instalat fara probleme. Insa am montat hdd-ul pe un alt calculator,ruleaza dar ajunge la windows advanced option menu,cea in care trebuie sa alegi dintre safe mode,last known configuration...start windows normally. Aici am dat initial pe start windows normally,booteaza un pic si dupa se blocheaza,apoi am incercat si cu safe mode si aceeasi poveste. Specific, ca nu am instalat nici un driver pe pc-ul principal. Stiu ca la windows xp nu se instaleaza nici un driver automat,dar totusi exista posibilitatea sa nu poata rula pe alt calculator decat pe cel in care l-am instalat? gresit , windowsul instaleaza drivere pe care le are in pachetul de instalare in functie de compatibilitatea cu device-urile instalate in calculator Astept pareri. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 windowsul trebuia instalat pe acel pc unde ati pus hdd pt ca sa salvat configuratia de la pc ala unde ati instalat si nu este compatibil cu celalalt pc ! asta zic eu daca nu este asa .... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Stiu ca la windows xp nu se instaleaza nici un driver automat,dar totusi exista posibilitatea sa nu poata rula pe alt calculator decat pe cel in care l-am instalat?Buna seara ! Ba da poate ca sa instaleze pe unele pc-uri driverele win....xp,adica daca are o placa de baza mai veche la acel pc-u si recunoaste componentele de pe aceasta placa de baza instaleaza automat toate drivere,sau unele pc-uri are urmatoarea cofigurare, video nvidia,placa de retea realtek,placa de sunet ess,tot asa instaleaza el automat toate drivere aceastea win...xp, pentru ca le are incluse drivere win...xp pe cd.O seara buna !! Link spre comentariu
Vizitator Rbk_server Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Nu ar avea Leg....dar insa pune un stick pe placa aia noua cu win Butabil pe ea si dai bice ....si gata Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Stiu ca la windows xp nu se instaleaza nici un driver automat,dar totusi exista posibilitatea sa nu poata rula pe alt calculator decat pe cel in care l-am instalat? Astept pareri. adica? driver audio , video? windowsul , de fapt pachetul service 2 are cateva drivere necesare , deci prestabilit de protocoalele de instalare va instala automat anumite drivere compatibile. de aceea s-a instalat un driver care intra in conflict cu un device pe care il ai tu in noua unitate. asa ca sa te convingi formateaza din nou partitia activa si reinstaleaza windowsul pe noua unitate cu minunatiile ei.. posibil sa fie oincompatibilitate a service pack-ului cu device-urile din unitatea cea noua ,eu am intalnit situatii de genul asta.. Link spre comentariu
Vizitator al3c5_04 Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Multumesc pentru raspunsuri. Da, a fost o problema de compatibilitate, dar am aflat ulterior ca si hdd-ul are multe bad-uri nereparabile,deci la gunoi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum