Vizitator crash44 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Prin martie m-am apucat de un vu-metru cu obisnuitul LM3916. Ca intotdeauna, carcasa in care sa adapostesc montajul mi-a dat batai de cap. Dupa mici cautari in stanga si-n dreapta pe Google si Youtube, m-am decis asupra unui eventual design de cutie. Am executat un proiect in Google Sketchup, pe care am operat diverse schimbari pana la forma sa finala. In principiu, am dorit sa construiesc un Vu-metru stil turn, cu fatada din sticla sablata, prin care sa se vada dispersata lumina LEDurilor. In prima faza, dupa ce am comandat PAL-ul, am facut proba de LEDuri, la distantele aferente. - Aici se vede cutia aproape complet asamblata, cu placa electronica la baza, barele de LEDuri asezate pe pozitii, la 80mm distanta intre ele. Fiecare bara de LEDuri consta in 3 bucati cu unghi larg de dispersie a luminii. Primele 7 randuri sunt albe, apoi doua albastre, iar ultimul e rosu. - Vedere in interior, de deasupra, cu sticla sablata montata. - Partea de control, alimentare si intrare audio. Alimentarea se face la 12V, potentiometrul are rolul reglarii sensibilitatii, iar un intrerupator deschide si inchide alimentarea, in timp ce celalalt schimba modul afisarii(bar/dot) - In faza finala, foarte multumit de rezultat. - Aici si un filmulet cu ustensila in actiune: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=fc54Uc54ngY http://www.youtube.com/watch?v=fc54Uc54ngY Link spre comentariu
Vizitator Rbk_server Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Interesant eu am 2xLMda cu 15 in coada si are tot 2 feluri de afishat dar numi plac .. mai mult alea pe ace da mai bine ...oricum frumos bv. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 foarte frumos instrument daca imi permiti sa-i zic asa tineo tot asa Link spre comentariu
Vizitator crash44 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Pai LM e circuit specializat pentru asa ceva... Si alea analogice sunt faine, dar astea electronice sunt ceva mai dinamice. Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Foarte frumos si ingrijit realizat ! Felicitari !!! Link spre comentariu
Vizitator crash44 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Mersi.:)Probabil voi mai face unul, pentru ambele canale audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum