Vizitator ivvy Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 buna...vreau sa ii cumpar cadou prietenului meu o suflanta...din cate am inteles eu o foloseste pt piesele foarte mici din telefoanele mobile...unde as putea sa gasesc una?...el mi-a spus ca in general e f scumpa prin magazine...dar eu vreau sa ii cumpar...habar nu am insa in ce magazin sa intreb...si cam ce sa intreb ...ma puteti ajuta cu cate informatii?... multumesc Link spre comentariu
RealAlex Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Sal, suflante sunt de mai multe feluri, daca vrei una care doar sa iti sufle aerul ( cald ) te costa in jur de 5 milioane o scula bunicica ( comandata digital ). Magazinul este situat pe calea Plevnei chiar peste drum de opera.. din pacate este mai greu de reperat ( pt ca este intr-o casa si nu are nici un fel de firma la intrare ) maine voi reveni cu un numar de telefonAlex. Link spre comentariu
RealAlex Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Okay Pinky ... let`s take over the world Link spre comentariu
Vizitator ivvy Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 multumesc mult pt info Link spre comentariu
RealAlex Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Okay Pinky ... let`s take over the world Link spre comentariu
Vizitator ivvy Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 cand afli numarul de telefon de la firma respectiva te rog sa imi trimiti un mesaj Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum