Vizitator infinityqx65 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Am recuperat mai multe modele de motoare pas cu pas si as dori sa vad daca sunt functionale. Am modelul 103H7126-1944 de la SANYO DENKI. Scuzati-mi lenea, ca nu caut de unul singur pe net, sper sa ma ajutati in timp mai scurt.Va rog sa ma indrumati cu sfaturi pentru a le verifica. Va multumesc.Numai bine. Eugen. Link spre comentariu
flocin Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Am recuperat mai multe modele de motoare pas cu pas si as dori sa vad daca sunt functionale. Am modelul 103H7126-1944 de la SANYO DENKI. Scuzati-mi lenea, ca nu caut de unul singur pe net, sper sa ma ajutati in timp mai scurt.Va rog sa ma indrumati cu sfaturi pentru a le verifica. Va multumesc.Numai bine. Eugen.mecanic sau electric ? Link spre comentariu
Vizitator infinityqx65 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Ambele. Link spre comentariu
flocin Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 pai dupa inspectia vizuala,presupunand ca nu ai ohmetru la indemana,-rotesti de ax -apoi pui toate firele impreuna "in scurt" si rotesti cu mana de ax .trebuie sa simti o diferenta ...........cel mai bine identifici infasurarile cu un ohmetru,apoi mai ales ca i mai multe motoare trebuie sa-ti faci rost de un "driver" simplu,o sursa de alimentare si un generator de semnal dreptunghiular (nu e obligatoriu).poate un coleg de forum carelocuieste aproape de tine se ofera sa te ajute! Link spre comentariu
Vizitator infinityqx65 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Am verificat si cu ohm metru si cu scurt la fire si e ok motorul.Multumesc pentru ajutor. Sanatate numai bine. Link spre comentariu
cosyty Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 postez si eu dupa 10 ani ) io am gasit o metoda simplalegi un led la 2 fire si se va aprinde dak nu schimbi firele in cazu in care ledul nu se aprin la nicio combinatie de fire motorul e defect eu am folosit metoda la niste motore de imprimanta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum