stefan35 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Salut pe toti baietii si fetele(eventual) ! sunt depanator TV cu ceva experienta, dar in materie de jonglerii cu capturile de tot felul, stau prost ! In principiu, vreau sa transfer niste inregistrari VCR analoge f. dragi mie in format digital(mai usor de stocat). Intrebarea este, de ce fel de scule si programe am nevoie ??? Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Un TV cu ... DVR. Link spre comentariu
godFather89 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Un TV-Tunner. De regula cand cumperi unul, vine cu softurile necesare. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Ideal un TV tuner sau o placa de captura cu compresie hardware MPEG 2 in timp real, sunt mai scumpe decat cele simple, dar fisierul video rezultat va avea un volum rezonabil din start, fara comprimare software ulterioara. Cam asa arata: Link spre comentariu
stefan35 Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Multumesc d-le Spitfire(misto avion a fost asta !); am sa caut ce mi-ati indicat. Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Ideal un TV tuner sau o placa de captura cu compresie hardware MPEG 2 in timp real, sunt mai scumpe decat cele simple, dar fisierul video rezultat va avea un volum rezonabil din start, fara comprimare software ulterioara. Cam asa arata: plus ca au optiunea de a "curata zgomotul din inregistrarea VHS - o imagine mai buna pe LCD-uri" si refacerea sincronizarii in unele cazuri.recomand WINFAST PVR2000 ,functioneaza si in win7 32 biti,o placa pe care o puteti gasi SH la preturi convenabile.personal am preferat conversie analogica- digitala prin camera video digitala cu intrare analogica ,captura in DV si comprimare in standard mpeg2 in 2 pasi pentru inregistrarile personale care aveau din start o calitate buna,altfel nu merita efortul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum