Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transfer analog/digital

stefan35

Postări Recomandate

Salut pe toti baietii si fetele(eventual) ! sunt depanator TV cu ceva experienta, dar in materie de jonglerii cu capturile de tot felul, stau prost ! In principiu, vreau sa transfer niste inregistrari VCR analoge f. dragi mie in format digital(mai usor de stocat). Intrebarea este, de ce fel de scule si programe am nevoie ???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan35

2

• Spitfire

1

• godFather89

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ideal un TV tuner sau o placa de captura cu compresie hardware MPEG 2 in timp real, sunt mai scumpe decat cele simple, dar fisierul video rezultat va avea un volum rezonabil din start, fara comprimare software ulterioara.

Cam asa arata:

Posted Image

Link spre comentariu

Ideal un TV tuner sau o placa de captura cu compresie hardware MPEG 2 in timp real, sunt mai scumpe decat cele simple, dar fisierul video rezultat va avea un volum rezonabil din start, fara comprimare software ulterioara.

Cam asa arata:

Posted Image

plus ca au optiunea de a "curata zgomotul din inregistrarea VHS - o imagine mai buna pe LCD-uri" si refacerea sincronizarii in unele cazuri.recomand WINFAST PVR2000 ,functioneaza si in win7 32 biti,o placa pe care o puteti gasi SH la preturi convenabile.personal am preferat conversie analogica- digitala prin camera video digitala cu intrare analogica ,captura in DV si comprimare in standard mpeg2 in 2 pasi pentru inregistrarile personale care aveau din start o calitate buna,altfel nu merita efortul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări