dragon82 Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Cateva trupe despre care as fi incantat sa schimb pareri,impresii,chiar poate gasesc de cumparat anumite albume.Ar mai fi multe trupe din aceasta categorie...poate le veti aduce in discutii.Pentru inceput caut sa cumpar CD-ul de debut Gregorians-Sadisfaction din 1991Am gasit in FLAC,dar vreau Originalul.Am intelse ca nu se gaseste,dar totusi cred ca il pot gasi macar in SH. Link spre comentariu
georgeleus Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Pe ala e inclusa Moments of peace ? Link spre comentariu
dragon82 Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Pe ala e inclusa Moments of peace ?Moment of peace este pe al treilea album,dar al doilea din seria Masters of Chant,Chapter II...Primul album de debut,experimental,Sadisfaction,a aparut imediat dupa primul album Enigma MCMXC a.D. ca un fel de concurenta.Seamana destul de mult sound-ul Enigma.Insa primul album din seria Masters of chant ce le-a adus succesul,are un asound total diferit de albumul experimental,sound ce se pastreaza si pana la cel de-al 7 album din seria Masters of chant,precum si in celelalte albume din afara seriei. Link spre comentariu
georgeleus Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Suna interesant.Pari mai pasionat decat imi inchipuiam initial.Respect un om cu ambitie.Daca aflu ceva te anunt. Link spre comentariu
dragon82 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Pasionat sau nu,imi place sa ascult Gregorians si multi altii asemanatori ca ei.Nu cred ca exista o alta trupa in toata lumea asta precum Gregorians.Cine a ascultat macar un album al lor,stie ca nu exagerez.Nu degeaba sunt recunoscuti pe plan mondial. Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Observ ca putini pot vorbi macar de Gregorians sau de celelalte mentionate. Intre timp anunt noul album Gregorians -Masters of chant Chapter 8. The best of: http://www.youtube.com/watch?v=GrFRrmXrWqY Si mai sunt foarte multe.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Le ador pe fetele din familia Brightman... Gregorian, Amelia Brightman - Join Me. Am avut un declic o perioada, am avut Gregorian in playerul portabil, vreo juma' de an... nu mai stiam care-i zgomotul strazii... Despre Enigma nici nu mai vorbesc... mi-a marcat existenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum