gigiones Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Va rog sa-mi dati o mana de ajutor in depanarea radioului care nu functioneaza pe FM1 banda est si FM2 banda vest. Pe MW si SW receptioneaza insa pe FM se aude doar un fashait. Eventual o schema sa pot face ceva masuratori, k nu-mi dau seama de unde poate fi !!! Multumesc anticipat. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Nu este in banda 64-73 MHz ? Link spre comentariu
gigiones Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 le are pe ambele FM1 65-73 si FM2 88-108 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 In tunerul dublu fm trebuie ''sapat'',in special sectiunea 88-108mhz!! Nu stiu schema daca gasiti,puteti lua : http://blog.jointelecom.com/lang_enarhi ... 01lang_en/ la cautat si poate aveti noroc!! Link spre comentariu
gigiones Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 o fotografie sper sa urce! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Un inceput ar fi sa descarcati data sheetul de la integratul tda7220 si sa comparati tensiunile de pe el in functie de modul de lucru: FM/AM si sa mergeti pe ''fir'' in cazul FM, sa vedeti unde ar fi ''buba'' Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 La acest model de aparat "moare" filtrul ceramic de pe 10.7MHz (FC101). Incercati sa il schimbati, fara a face alte modificari de acord la bobinele de pe MF.BAFTA! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 La acest model de aparat "moare" filtrul ceramic de pe 10.7MHz (FC101). Incercati sa il schimbati, fara a face alte modificari de acord la bobinele de pe MF.BAFTA!....da bine zice colegul: NU UMBLATI IN BOBINE!!! daca le dereglati se cam duc posturile pe apa sambetei ....asta daca reusiti sa-i dati de cap!! Link spre comentariu
gigiones Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 multumesc vdrapaca , maiine pe M Domnului sper sa-l gasesc si revin cu rezultatul Link spre comentariu
gica70 Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Lipeste un condensator de cateva sute de pF, in paralel cu acel filtru (asta ca sa vezi daca nu-l cumperi degeaba!). Link spre comentariu
gigiones Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 EXCELENT, pentru userul vdrapaca . M-a trimis exact la defect. Negativ pentru magazinele din M Domnului care nu au asa ceva. Daca cineva are un filtru ceramic de 10,7 Mhz, rog sa ma contacteze. Sunt dispus sa -l cumpar. Eu am unul recuperat , dar are piciarele ff scurte existand pericolul distrugerii in cazul in care incerc sa le lungesc. Multumesc si celorlalti useri care m-au indrumat. Link spre comentariu
GIL41 Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu schema RMB 221? Multumesc Ion Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum