Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor Reparare Radio Electronica Total RMB 221

gigiones

Postări Recomandate

Va rog sa ma ajutati sa repar un radio portabil Electronica Total RMB 221 Nu receptioneaza posturile pe FM1banda est si FM2 banda vest. Pe Mw si Sw receptioneaza, dar pe FM se aude doar zgomotul de fond. Va rog ceva sfaturi ce imi pot fi de folos, sau o schema pentru masuratori . Cu multumiri anticipate si poate si o bere sau o fiarta k se apropie iarna... :da

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigiones

5

• hpavictor

1

• mila

1

• GIL41

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Va rog sa ma ajutati sa repar un radio portabil Electronica Total RMB 221 Nu receptioneaza posturile pe FM1banda est si FM2 banda vest. Pe Mw si Sw receptioneaza, dar pe FM se aude doar zgomotul de fond. Va rog ceva sfaturi ce imi pot fi de folos, sau o schema pentru masuratori . Cu multumiri anticipate si poate si o bere sau o fiarta k se apropie iarna... :da

Da secretos mai esti..........
Link spre comentariu

va salut, nu sunt secretos, mai am un topic aici deschis pe aceasta tema, unde se spune tot, insa nu prea stiu cum sa dau link catre acesta...cu o cautare poate fi gasit. Daca voi reusi o sa dau link direct !

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări