gigiones Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Va rog sa ma ajutati sa repar un radio portabil Electronica Total RMB 221 Nu receptioneaza posturile pe FM1banda est si FM2 banda vest. Pe Mw si Sw receptioneaza, dar pe FM se aude doar zgomotul de fond. Va rog ceva sfaturi ce imi pot fi de folos, sau o schema pentru masuratori . Cu multumiri anticipate si poate si o bere sau o fiarta k se apropie iarna... Link spre comentariu
gigiones Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 poate fi inchis, problema rezolvata ! as sterge eu dar nu prea gasesc de unde !!?? Link spre comentariu
mila Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 OKFrumos era ca sa relatezi ce ai facut pentru a repara aparatul. Link spre comentariu
gigiones Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 salut, ...am urmat intocmai indicatiile primite pe acest forum. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Va rog sa ma ajutati sa repar un radio portabil Electronica Total RMB 221 Nu receptioneaza posturile pe FM1banda est si FM2 banda vest. Pe Mw si Sw receptioneaza, dar pe FM se aude doar zgomotul de fond. Va rog ceva sfaturi ce imi pot fi de folos, sau o schema pentru masuratori . Cu multumiri anticipate si poate si o bere sau o fiarta k se apropie iarna... Da secretos mai esti.......... Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 va salut, nu sunt secretos, mai am un topic aici deschis pe aceasta tema, unde se spune tot, insa nu prea stiu cum sa dau link catre acesta...cu o cautare poate fi gasit. Daca voi reusi o sa dau link direct ! Link spre comentariu
gigiones Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 viewtopic.php?f=17&t=95876aici este ! Link spre comentariu
GIL41 Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu schema RMB 221? Multumesc Ion Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum