mitidj2008 Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 pentru cine nu vrea sa se coplice prea mult am gasit aceasta protectie DC deci nu are cuplare intarziatadoar decuplare boxelor, releu alimentanduse cu tensiune ce iese din amplif componeta aia cu K este releu-ldiodele zener sant de 4.3Vcondesatori de 2200uF Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Asta-i scos-o dintr-o boxă ieftină? Ptr ce putere/impedanţă sînt calculate acele diode zener? Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Asta-i scos-o dintr-o boxă ieftină?nu. e un kit de adaus pentru amplif ce nu au. cum face PSC-Audio.Ptr ce putere/impedanţă sînt calculate acele diode zener?DA in cer scuse am uiat sa dau specificatii:ca sa actioneze rele-ul trebuesc minim 24V (pe prospect zice 10V dar la un acumulator de masina la 13.8V nu actiona releu asa ca am pus pe 24V si a decuplat)si maxim 90V dar daca se schimba rezistenzele se poate si mai mult dar cu tensiune tot mai mare pentru a decuplasi un curent maxim de 10A cat permite releu-l Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Adaug un mic filmuletz: Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 De ce trebuie să rişti un amplif ptr un montaj atît de simplu că nu mai poate fi numit ''protecţie''? Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 adica cum? nu isi face treaba???sa tio pui in boxa.si mai merge si ca protectie incarcare acumulator plumb de 12V care la 14.2 decupleazamai tarziu fac un filmultez cu DC pe DIF. crescand de la 0 si direct 30Vdc Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Nu inteleg de ce trebuie sa fie 'cea mai simpla', cand de fapt ar trebui sa fie 'cea care isi face treaba corect,in orice conditii'.Zal a zis bine ce-a zis Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Deci voi spuneti: "Dece sa imi ad ampu sau boxele , cand pot pune o protectia ca asta" daca asa este am interpretat (sau citit) prost espresia lui ZAL Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Of! Ca să fie mai clar: nu e o protecţie sigură, altfel nu s-ar mai fi folosit scheme mai complicate şi circuite dedicate. Te bazezi pe încărcarea unor cond electrolitici, care sînt slabi calitativ. Asta implică un timp mare la deconectare, în care ce crezi că fac difurile? Pe urmă, trebuie buchisit fiecare canal în parte ptr găsirea unui prag acceptabil, din acele diode zener. Cum faci să separi cazul apariţiei bruşte de tensiune continuă, de cel al semnalului mare, exagerat, dar care încarcă mai lent cond? Cu schema asta nu poţi.Am văzut ce amplifuri foloseşti şi ''protecţia'' asta nu e deloc potrivită. Las-o ptr încărcat acumulatori auto. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 nou clip cu diful pus in DC impedanza e de 8 ohm(5.5 in DC, masurati cu multimetru) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum