Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cass auto GOLF3

Vizitator catalin80_04

Postări Recomandate

Vizitator catalin80_04

Am un Golf 3, iar alimentarea cu 12V(fir rosu-maro) de la contactul masinii a disparut. Exista cumva o siguranta pentru aceasta tensiune sau numai pe tensiunea de 12V permanenta(fir galben)?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

1

• Deann

1

Vizitator catalin80_04

conform tabelului din masina, siurantele pentru radio ar fi S21 si S22 care sunt amandoua bune,le-am verificat pe toate 22 ce sunt in tablou si sunt bune si corespund valorilor date de fabricant. Am auzit ca ar fi o siguranta montata pe undeva sub volan pentru aceasta tensiune de la contact. Are cineva vreo idee unde s-ar putea localiza aceasta?

Link spre comentariu

conform tabelului din masina, siurantele pentru radio ar fi S21 si S22 care sunt amandoua bune,le-am verificat pe toate 22 ce sunt in tablou si sunt bune si corespund valorilor date de fabricant. Am auzit ca ar fi o siguranta montata pe undeva sub volan pentru aceasta tensiune de la contact. Are cineva vreo idee unde s-ar putea localiza aceasta?

Ai rezolvat? Daca da, cum? Prin postarea ta poti ajuta pe oricine altcineva, acesta fiind si principalul scop al forumului! Daca nu... Totul functioneaza la masina? Cred ca mai exista ceva care nu se alimenteaza... Greu de crezut sa ai o siguranta doar pe "backup"-ul cass-ului!
Link spre comentariu
Vizitator catalin80_04

din pacate s-a defectat contacul, nu exista siguranta intre contact si radio, am lasa alimentat pe 12V permanent cu efortul de a inchide si deschide radio manual :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări