Усилитель Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Superglue Gel, nu curge, mai rezistent dacat cel lichid, la unele piese cu suprafata mica de contact trebuie tinute catva.... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Mai greu cu cloroformul la utilizatorii casnici. Dar se gaseste in comert (mai ales in magazinele de modelism) un pulverizator cu un agent de uscare rapida pentru Super Glue. Un exemplu: MIG-8037 - CYANOACRYLATE ACTIVATOR Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Sau de aici un pret bun si de calitate:https://webshop.mam-bricolaj.ro/produs/adeziv-bicomponent-mitreapel-200g Link spre comentariu
bmwh548 Postat Aprilie 16, 2022 Partajează Postat Aprilie 16, 2022 Bun pretul, mersi de pont! Link spre comentariu
lok231 Postat Mai 6, 2022 Partajează Postat Mai 6, 2022 Salutare, cu ocazia primei mele postari! Am reusit sa "reconstruiesc" cele trei componente ale acestei linii. M-am lovit, insa, de probleme la tuner. Am schemele, totae trei aparatele le-am adus in stare de functionare, dar tuner-ul simt ca poate mai mult. Am inlocuit toate rezistentele si electroliticii, totul este Nichicon, iar pe calea audio sint Nichicon KT sau FG. Ca sa repar si radioul, as avea nevoie de caietul de service, daca-l are cineva, sau macar de niste tensiuni si curenti pentru regajele din zona stabilizatorului varicap. Link spre comentariu
dan stefan Postat Mai 6, 2022 Partajează Postat Mai 6, 2022 http://www.proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=9288&z=coment Link spre comentariu
lok231 Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 (editat) @dan stefan, multumesc frumos, astea le-am gasit. Problema e ca aveam o variatie destul de mare in primele minute de functionare la tensiunea varicap, ceea ce facea ca in primele 15 minute sa nu pot sa ascult nimc, plus ca niciodata nu se stabiliza unde era data anterioara. Asta am rezolvat-o, pina la urma era dioda zenner de 18V. Greu, dar m-am prins, intr-un final. S-a inlocuit, dar tot are o mica alunecare in primele 30 de secunde. Am ajuns la BF506 din circuitul oscilator. Cind il inghet, "fuge" frecventa, cind il incalzesc, "fuge" invers. Acum, ca i-am dat de cap si o sa-l inlocuiesc, vin citeva intrebari ale caror raspunsuri le-as fi gasit, probabil, in caietul de service. In schema, din baza lui T601 pleaca R603, care ar trebui sa ajunga in emitorul lui T801, alimentare stabilizata de 18V. In schema e desenat gresit, iar in aparat am BD139. N-ar fi bai, BD139 poate inlocui BD135, iar de greseala m-am prins, au inversat emitorul cu colectorul. Acum, e buba. R603 nu ajunge acolo. Ajunge la comutator, unde este un traseu intrerupt catre 18V stabilizat. Sint doua capete cositorite, in dreptul comutatorului de game. Am dat strap, deci i-am dat 18V ca-n schema, singura diferenta e ca am pierdut functia led-ului de la acord care spune ca ai depasit spre dreapta punctul de semnal maxim. Cind scot strapul, am undeva la 3-4V pe R603, la capatul opus tranzistorului si pare neconectat... Inainte de acea intrerupere, se ramifica si pleaca undeva, nu-mi dau seama unde ajunge. Traseul l-am pierdut undeva sub intaritura transversala din mijloc. Eu nu mai inteleg chestia asta. Plus ca mi-ar fi fost de folos sa am acel caiet de service ca sa vad desenul cablajului si sa-l aduc din nou in parametri. Nu mai vorbim ca am redesenat schema ca sa ma prind ce au vrut ei acolo cu cele 576 de operationale folosite . Gasim undeva acest caiet de service? L.E.: Exista undeva un mic ghid pentru pus poze? Eu nu m-am prins cum se face. Editat Mai 9, 2022 de lok231 Greseli de ortografie si adaugare L.E. Link spre comentariu
mihail1953 Postat Mai 10, 2022 Partajează Postat Mai 10, 2022 (editat) La " vanzari " exista ghid pentru postarea fotografiilor pe forum. Editat Mai 10, 2022 de mihail1953 Link spre comentariu
milk Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 Salutare tuturor. Am o problema cu un tuner MT3220 care l-am primit cu ata de scala rupta. Ma poate ajuta cineva cu o varianta de montare a scalei, sau un caiet service? Am cautat sa vad macar poze pe internet, dar se pare ca lipseste un scripete, si jumate de tambur de la variabil. Din ce am vazut prin poze ar fi o varianta constructiva in care exista doua diametre ale tamburului, iar la al meu nu am decat pe cel cu diametrul mic, si o singura ata de scala am gasit in el. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum