Kaitou Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Am cumparat o chinezarie de letcon care se incinge destul de rapid, dar are varful de otel si l-am schimbat cu unul de alama.Merge super doar ca nush din ce cauza tot fludor-ul se tot urca in sus.Cu ce tip de material as putea incerca?Multumesc. Link spre comentariu
Tarabostes Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Salutare.Eu folosesc pt letconul meu romanesc,ansa de cupru(arama).Cred ca alama este bronz.Inainte de confectionarea ansei se recomanda curatarea in prealabil cu smirghel fin sau pur si simplu razuiesti sarma cu un cutit,dupa care se modeleaza cu in patent si se monteaza.Cel mai important dupa montarea ansei pe pistol(letcon)se introduce varful in sacaz sau pasta decapanta si apoi se cositoreste cu fludor.In timpul lucrului se va mentine varful ansei curat pt.lipituri ,,sanatoase,,.Mult succes. Link spre comentariu
Kaitou Postat Octombrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Salutare.Eu folosesc pt letconul meu romanesc,ansa de cupru(arama).Cred ca alama este bronz.Inainte de confectionarea ansei se recomanda curatarea in prealabil cu smirghel fin sau pur si simplu razuiesti sarma cu un cutit,dupa care se modeleaza cu in patent si se monteaza.Cel mai important dupa montarea ansei pe pistol(letcon)se introduce varful in sacaz sau pasta decapanta si apoi se cositoreste cu fludor.In timpul lucrului se va mentine varful ansei curat pt.lipituri ,,sanatoase,,.Mult succes.Varful e curat tot timpul.Eu am zis dc se ridica fludorul sus.Ce material este aproape ideal pt letcon. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 La letcon varful este de cupru dar cu strat protector special.Neaparat la letcon se foloseste burete umezit pentru curatare continua a varfului.Probabil asta iti lipseste. Link spre comentariu
idm_luci Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Asa ceva va recomand pentru curatarea varfului , il folosesc si e foarte bun.Buretele ud streseaza termic varful letconului datorita diferentei de temperatura mare. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Un varf de lecton este construit din mai multe materiale, uite aici cum arata: http://www.hakko.com/english/maintenanc ... _life.html Link spre comentariu
pinky Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Eu zic sa pui inapoi varful de otel si sa-l dai prin pasta de lipit din aceea pentru instalatii de cupru. In felul acesta se va decapa tot varful. Link spre comentariu
Ticu Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Salutare.Eu folosesc pt letconul meu romanesc,ansa de cupru(arama).Cred ca alama este bronz.Arama = cupru; Alama = aliaj cupru cu zinc; Bronz = aliaj cupru cu staniu, aluminiu, plumb s.a.Fludorul adera la cupru din cauza tensiunii superficiale a topiturii (se zice ca "uda" cuprul) si n-ai ce-i face. Daca nu ar fi asa si ar fugi de pe varf ar fi mai rau (imaginati-va un varf de aluminiu). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum