Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logitech z5500...

Vizitator HDdanutHD

Postări Recomandate

Vizitator HDdanutHD

Salut! In primu rand vreau sa va spun ca nu sunt prea informat in domeniul boxelor.As vrea sa stiu ce as putea achizitiona de 1400 de lei.Initial am vrut un logitechz5500 dar am vazut ca are multe probleme.Dupa aceeia am vazut Cerwin Vega ve-8 care sunt undeva la 200 dolari noi adica 600-700 de lei,dar mi-ar trebuii si amplificator la dansele asa ca...habar nam ce sa iau cum sa iau ce insusiri trebuie sa aiba acel amplificator.

Va rog dati-va cu parerea si spunetimi ce sa aleg. :jytuiyu

Multumesc mult de tot! :wetrwre

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

2

• Luca

2

• kiras

2

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

avand in vedere ca z5500 sunt niste mizerii ( e parerea mea si o pot sustine si cu teste si masuratori daca apar carcotasi care sa ma contrazica) eu zic sa mergi pe C. Vega + amplificator de calitate (chiar daca e sh)sau altceva care se incadreaza in bugetul tau dar nu" lojitech"

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

avand in vedere ca z5500 sunt niste mizerii ( e parerea mea si o pot sustine si cu teste si masuratori daca apar carcotasi care sa ma contrazica) eu zic sa mergi pe C. Vega + amplificator de calitate (chiar daca e sh)

sau altceva care se incadreaza in bugetul tau dar nu" lojitech"

si daca nu te superi o sugestie pentru amplificator daca se paote.

Aaa si sa nu uit.Nu am inteles 199 dolari o boxa este sau 2? :cry:

Mersi!

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

avand in vedere ca z5500 sunt niste mizerii ( e parerea mea si o pot sustine si cu teste si masuratori daca apar carcotasi care sa ma contrazica) eu zic sa mergi pe C. Vega + amplificator de calitate (chiar daca e sh)

sau altceva care se incadreaza in bugetul tau dar nu" lojitech"

si daca nu te superi o sugestie pentru amplificator daca se paote.

Aaa si sa nu uit.Nu am inteles 199 dolari o boxa este sau 2? :cry:

Mersi!

chear nu ma ajuta nimeni :speriat

:|

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

acum nu stiu ce... fani pentru genius sau logitech or mai fi pe aici.O cunostinta.. in urma cu ... ceva ani buni a cumparat un KINIO sistem 4.1 de la cineva, sistem ce a functionat la MAXIM cam decand a fost nou [ cca 8 ani are ] pana acum 1 an.. cand s-a distrus suspensia difuzorului de bass, si potentiometrele pentru volum. Pe mine m-ar fi tentat achizitia unui amplificator 5.1 si boxe adecvate... sau sa folosesc 2 amplificatoare stereo.. pentru 4 canale...

Link spre comentariu

Vreau sa va arat ce se poate face dintr-un logitech z5500 (nu ca as face eu asa ceva).Mi-ar fi placut daca cel care a facut chestia asta ar fi bagat si el alta melodie la sfarsit videolui e naspa rau :nas: X7rtb3neufA

Link spre comentariu

Nu cred ca e un pas inainte o incinta bandpass6 si ladoaie la sateliti. Difuzoarele din sateliti suna foarte naspa la z5500. Daca ii pui alti sateliti cu tweetere (chiar si boxe de combina) si umbli putin la partea electronica sa scazi frecventa de crossover intre sub si sateliti, ar iesi ceva mai bun, parerea mea.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Cred ca pentru bugetul tau ar fi bun un AKAI HOME THEATER AS006RA-2000H/SS110A-308..undeva la 1200-1400lei..e super tare sistemul si cu un sunet incredibil!!

post-65791-139829434258_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sistemul ala akai suna incredibi de naspa.L-am ascultat atat la magazin cat si acasa la cineva.Basul nu coboara si suna extrem de cutios.Inaltele sunt sterse si lipsite de orice detaliu.In principiu tot ce e produs de Akai si a invadat supermagazinele autohtone e de o calitate mult sub minima decenta.Acum fiecare arunca bani pe ce lazi urlatoare vrea.

Link spre comentariu

depinde la ce vrei sa il folosesti, eu zic ca loghitecu e un super sistem, dar iti trebe si o placa de sunet buna pt el, plus de asta conteaza si ce formate asculti. , si unde asculti. gura lumii zice multe, tre sa iti placa tie cum suna sau nu. eu il stiu si cred ca la raport calitate pret nu gasesti ceva mai bun. dk vrei pt aer liber iati boxe, dk vrei pt camera, si ai o camera destul de mare eu zic loghitech. are thx, dolby digital, dts, intrare optica. e adevarat au iesit si alte standarde intre timp dar inca e la un nivel bun, bafta.

Link spre comentariu

depinde la ce vrei sa il folosesti, eu zic ca loghitecu e un super sistem, dar iti trebe si o placa de sunet buna pt el, plus de asta conteaza si ce formate asculti. , si unde asculti. gura lumii zice multe, tre sa iti placa tie cum suna sau nu. eu il stiu si cred ca la raport calitate pret nu gasesti ceva mai bun. dk vrei pt aer liber iati boxe, dk vrei pt camera, si ai o camera destul de mare eu zic loghitech. are thx, dolby digital, dts, intrare optica. e adevarat au iesit si alte standarde intre timp dar inca e la un nivel bun, bafta.

Aceasi parere o am si eu.Decat pocnitorile alea de akai mai bine logitech.Daca nu il abuzezi animalic va face fata si auditilor mai in forta.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator leevyou

Aceasi parere o am si eu.Decat pocnitorile alea de akai mai bine logitech.Daca nu il abuzezi animalic va face fata si auditilor mai in forta.

Luati va rog in considerare faptul ca Logitech este o marca "adevarata" de periferice de calitate pentru PC iar Akai nu mai este cea ce a fost caci marca a fost vanduta unui holding din China sau Hong Kong si produce "pocnitori", din pacate folosind un brand plin de traditie in domeniul hi-fi.
Link spre comentariu

Salut!! Eu am ascultat sistemul ala Akai la cineva acasa, mi-a placut cum suna! Logitech-ul nu l-am ascultat,nu am avut ocazia! Cei mai documentati stiu mai bine,eu mi-am spus opinia! Probabil facand o comparatie intre cele doua, Akai-ul este intr-adevar slab!! Noroc si sanatate!

Link spre comentariu

@HDdanutHDCumpara boxe Cerwin Vega ve-8 costa ~700 LEI, si amplificator sh, gen DENON, YAMAHA, ONKYO, PIONEER gasesti cu 300-400 ron. Poate sa fie cam orce amplifcator findca boxele functioneaza pe orce amplificator find pe 8 Ohmi.Uita defeinitiv de sistemele 2.1 si mai ales 5.1 sau 7.1 alea sunt bune numai pt filme.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut.Nu stiu de ce multora nu le place z5500,intrader,recunosc k este o pocnitoare,se putea face si mai bine,consola,satelitii,etc,dar tineti cont k nu este un sistem pentru a asculta muzica ore bune la maxim,este un sistem audio destinat gammerilor,si cinefiililor,pentru muzica mai putin.Ai putea sa iti contruiesti un sistem 5.1,sau gasesti si prin comert pe la 1200-1300 sisteme destul de oki.acum depinde la ce vrei sa il folosesti,ce putere etc,Eu iti recomand o amplificare pioner,si 4 boxe ,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări