Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau un sfat de la cineva care se pricepe

Vizitator Shoby007

Postări Recomandate

Vizitator Shoby007

Salutare! Am acasa un amplificator Sony 5.1, putere 5 x 100 W. Vreau sa-i pun si niste difuzoare pentru surround si am gasit sistemul pe care l-am atasat. Ce spune-ti, sunt bune pentru amplificator? La putere ma refer. Salutari si multumiri multe!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator BigL

daca locuiesti la bloc s-ar putea sa-ti ajunga , dar calitatea evident este foarte mica , avand satelitii cate un singur difuzor de 7 cm , va exista un gol intre subwoofer si sateliti care te va dezamagi , si cu cat vei merge pe mai multe frecvente in sub cu atat va fi mai localizat si mai vuit.Daca totusi vrei sa mergi pe asa ceva iti recomand un sistem 5.1 de la Denon care au 2 dif pe satelit si o constructie foarte robusta pt. plastic.Golul de care discutam mai sus nu v-a disparea dar macar nu va suna a plastic gol.Oricum sistemele de minisateliti de la orice firma doresti tu nu vor fi buni la muzica , din start sunt pentru filme.Asa ca daca asculti multa muzica mai bine faci cumva si mai strangi bani si te indrepti spre alte solutii.Mai cauta si tu alternative :supz:

Link spre comentariu
Vizitator Shoby007

Am rezolvat problema. Am gasit o superoferta cu sateliti si sub de la Pioneer 5 x 80 W + 1 x 50 W. Sistemul l-am vrut si l-am luat exclusiv pentru filme, nu pentru muzica! Cand vreau sa ascult muzica, am 2 boxe special pentru asa ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări