Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema comanda iluminat hala industriala

Postări Recomandate

va salut stimati colegi de curand ma confrunt la serviciu cu o problema de care as vrea sa scap trebuie sa fac o comanda pentru aprinderea / stingerea unor becuri intr-o zona de lucru din hala problema este ca, "comanda " care este , sunt treu USOL-uri care ar trebui mutate , din pacate acest lucru ma tem ca nu este posibil din cauza cablului ffff scurt . as putea ca dupa USOL-uri sa pun contactoare de 100 de A , sa las USOL-urile armate non stop si sa fac comanda pe toate trei contactoarele .dar si aici as avea o problema , ca nu am unde monta contactoarele . as ramane profund dator daca m-ati putea ajuta cu o schema ceva .....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu n-am inteles mai nimic din descriere, dar daca in config finala usolurile trebe sa fie armate permanent, poti lua alimentarea din amonte de ele, din care sa alimentezi un mic cofret suplimentar pt circuitele de care ai nevoie. Fa o descriere mai clara, eventual pune o schita.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări