emy_dx Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Buna seara.Nu gasesc schema acestui tv deloc.Modelul pe el nu scrie,doar pe spatele PCB am gasit TVC 90TIPF(E)nu se intelege bine ultima litera.Este echipat cu urmatoarele:_Sursa:TEA1039_Final linii BU808DFI_Multifunctional:TDA8361_Procesor:CTV322S V2.0_Memorie:24c01_B.V.:TDA3653B_Txt:SAA5254P/E_Audio:TDA7056A_TDA4665Multumesc anticipat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Buna seara ! Vedeti si dvs care schema se aseamana mai mult din cele doua scheme atasate de mine. Dati un click aici : http://www.site cu continut explicit.ro/2771728.3 Succes !! Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Ce cod are trafo linii ? Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Buna seara ! Vedeti si dvs care schema se aseamana mai mult din cele doua scheme atasate de mine. Dati un click aici : http://www.site cu continut explicit.ro/2771728.3 Succes !! procesor - nusursa - nu final linii -nu doar jungla aceeasi ce legatura au cele postate cu ce se cere ? sau nu conteza asta , doar creste nr mesajelor ? sau la ElForum staff nu conteaza FORMENTI F10.R4 se apropie in afara de sursa - are tea 2261 Link spre comentariu
emy_dx Postat Octombrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Ce cod are trafo linii ?DIEMEN 984043702HR 1NP 7503 Intr-adevar FORMENTI F10.R4 se aseamana ca piese dar ca notatii si trasee nu prea.Oricum e buna pentru sursa de inspiratie. Am pus si doua poze cu sasiul. Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Ce problema are tv-ul? Nu te ajuta schema indicata de naetv ? Trafo linii ,HR 7503 -Nei Indiana nu ajuta prea mult la identificarea sasiului. Link spre comentariu
emy_dx Postat Octombrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Problema este pe euroscart.Daca bag dvd-ul la el imi vede imaginea alb-negru si fara sunet,osd-ul pe sunet il vede intr-o banda verde total fara sa se vada liniutele care cres si descresc in functie de volumul pe care il dau.Ciudat este ca daca bag antena in selector apare sunet,dar culori nu.Pe antena(cablu) se vede perfect. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Succes !! procesor - nu sursa - nu final linii -nu doar jungla aceeasi ce legatura au cele postate cu ce se cere ? sau nu conteza asta , doar creste nr mesajelor ? sau la ElForum staff nu conteaza FORMENTI F10.R4 se apropie in afara de sursa - are tea 2261 Nu este nici o diferenta intre cei din staf si oricare utilizator decat la sectiunea unde este respectivul moderator(aici nu se pune problema de asa ceva) daca nu e ceva in regula click pe raportare si gata Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Nu este nici o diferenta intre cei din staf si oricare utilizator decat la sectiunea unde este respectivul moderator(aici nu se pune problema de asa ceva) daca nu e ceva in regula click pe raportare si gataScuze , formulare gresita , din partea mea , era vorba de caz concret , despre cel in cauza - de multe ori mesajele nu au legatura cu subiectul . Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Problema este pe euroscart.Daca bag dvd-ul la el imi vede imaginea alb-negru si fara sunet,osd-ul pe sunet il vede intr-o banda verde total fara sa se vada liniutele care cres si descresc in functie de volumul pe care il dau.Ciudat este ca daca bag antena in selector apare sunet,dar culori nu.Pe antena(cablu) se vede perfect.Eu nu am inteles mare lucru .Adica pe cand e cuplat la scart osdul tvului e aiurea?si cand e cuplat la cablu este ok?eu nu am mai intalnit asa ceva.Nu v-ati pus problema ca poate dvdul e defect sau setat aiurea ?p.s.pt colegul naetv am inteles perfect din prima ce ati vrut sa spuneti Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Problema este pe euroscart.Daca bag dvd-ul la el imi vede imaginea alb-negru si fara sunet,osd-ul pe sunet il vede intr-o banda verde total fara sa se vada liniutele care cres si descresc in functie de volumul pe care il dau.Ciudat este ca daca bag antena in selector apare sunet,dar culori nu.Pe antena(cablu) se vede perfect.Cel mai probabil , cel putin partea cu OSD-ul , din procesor . La celelalte comenzi - lumina , culoare - cum apare ? face la fel si cind are imagine buna pe antena ? imagine fara culoare dar osd apare color ?Comanda de la procesor - reglaj culoare - pleaca ? ajunge la TDA8361 ?Cum a aparut defectul ? La un soc pe retea sau fulger posibil si procesor si jungla . Link spre comentariu
emy_dx Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Pe antena(cablu) se vede perfect.Da,pe antena se vede si se aude perfect.Problema este ca nu am telecomanda la el.Daca stie cineva ce fel de telecomanda merge la el dupa componentele mentionate mai sus?Defectul tv-lui este am observat cand il trec in AV sunetul ramane de pe cablu,dar fara imagine.Acum il folosesc cu o telecomanda de Philips dar nu am acces la lumina,culoare,contrast. Link spre comentariu
emy_dx Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Nu stie nimeni o telecomanda pentru acest procesor CTV322S V2.0(PCA84C641P/068)? Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Nu stie nimeni o telecomanda pentru acest procesor CTV322S V2.0(PCA84C641P/068)? cea mai cunoscuta - Telecomanda Nei E5 - sau cele clasice de nei 2044 , goldstar 2190 -sau 909 ,1690 Link spre comentariu
emy_dx Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum