Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect eurocolor

tem

Postări Recomandate

dioda pin 2-10,condesator cuplaj 1000-1500mf, pe spate sant 2 trazistori smd unul face dimensiune v si unul shift v(balans v ) cel de al doilea mai crapa uneori stiu ca face un defect ciudat pe bv dar nu mai tin minte daca exact ca al dv,posibil si condesator fix cu probleme,success

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

12

• dan cod

6

• tem

2

• coman ion

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

iam schimbat si tranzistori si diodele toate ceurile mai putin alea smd ca nam cu ce sa le masor in circuit si rezultatu este acelasi am mai observat ca nu prinde nici un program dar cred cai dus tuneru tensiunile sint ok

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

da iam schimbat pe toti si c643 si este un cond smd c642 68n care inca nu lam scos sal masor dar urmeaza in rest am schimbat tot in afara de ic nu il am pe stoc dar o sa cumpar si o sal schimb 

Link spre comentariu

am pus de proba alt cond il locul lui c642 rezultatul este acelas ramine sa schimb icul in rest toate sint in regula mam uitat atent si la contacte imperfecte nu pare sa fie era bine daca aveam ic cind a venit cu defectul am gasit condu c610 cu 18mf si eser mare

Link spre comentariu

revin cu aceiasi problema iam schimbat si TDAul 8174AW si rezultatul este negativ se manifesta la fel in plus iam schimbat si STV2248H cu unul bun probat si la fel se manifesta aceias imagine si nu mai am nici o idee traseie intrerupte mam uitat atent si nu pare sa aiba am masurat de la bv pina la stv si proc si circuitele sint ok nu mai stiu ce sai fac poate imi mai da cineva vreo idee  :scarpin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări