Vizitator flo2pac Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Salut. Vreau sa cumpar un jaf box cu cabluri mai este valabil pentru decodat telefoane???Modelele astea noi de la nokia(nu cele cu bani multi) se pot decoda??astept raspuns!!! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Un UFS3 cu cabluri nu vrei? Link spre comentariu
iceq Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Cumpara mx box,este cam la acelasi pret si asta merge si pe nokiile de generatie mai noua,jaful sa cam dus,daca vrei iti dau pe privat de unde il poti cumpara la prima mana ca sa zic asa. Link spre comentariu
lefter Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 cumpara cyclone box si cred ca vei fi ffffffff multumit Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Si eu sunt de acord cu cyclone , este un box care isi face treaba . Link spre comentariu
Vizitator spaga Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 am eu jaf box cu p-key si cu 50 cabluri ... le dau ieftin daca mai esti interesat Link spre comentariu
alexvirgil Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 am eu jaf box cu p-key si cu 50 cabluri ... le dau ieftin daca mai esti interesatle mai ai de vanzare ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum