Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda digi tv...

Vizitator jaky1981

Postări Recomandate

Vizitator jaky1981

am probleme cu telecomanda de la digi tv,intrebarea mea este daca pot folosi o telecomanda universala!?am o telec. nimo man 2016....daca ma puteti ajuta cum sa foloseste aceasta telec.la digi...bine inteles daca merge,in spania nu gasesc telecomenzi originale de digi :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• tntgarbage

1

• digix

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va salut ! Parerea mea este ca sa luati alta telecomanda de la Digi ,dar trebuie ca sa fiti atent ce receiver aveti dvs,adica humax sau hyundai aa,erea ca sa uit si nu in ultimul rand modelul lui .Succes !!

Link spre comentariu

nu stiu daca stie sa baleieze si coduri de receiver tv(vezi in carticica codurile de receiver sau pe cautare automata sat device)daca nu, 15 de lei cat e o telecomanda originala...nu stiu cat e transportul pana la tine...bafta !

Link spre comentariu
Vizitator jaky1981

mersi de raspuns dar nu ma prea pricep eu sa caut in setari,vream sa stiu daca cu tel.universala merge,stiu ca pentru tv trebuie sa bagi un cod din 4 nr. sau cam asa ceva,dar la aparatul digi nu stiu ce cod este necesar,stiu ca se gaseste in romania telec. originala dar eu am nevoie de ea urgent si de aceea voiam sa folosesc asta universala,mersi!!!

Link spre comentariu
Vizitator comfel

mersi de raspuns dar nu ma prea pricep eu sa caut in setari,vream sa stiu daca cu tel.universala merge,stiu ca pentru tv trebuie sa bagi un cod din 4 nr. sau cam asa ceva,dar la aparatul digi nu stiu ce cod este necesar,stiu ca se gaseste in romania telec. originala dar eu am nevoie de ea urgent si de aceea voiam sa folosesc asta universala,mersi!!!

Nu ai raspuns la intrebarea pusa de FLORIN IORDACHE ce model de Receptor ai ...trebuia sa specifici modelul de la prima postare .....

Din cele postate mai jos de care ai ...

Se gasesc la preturi rezonabile ...

post-1-139829326169_thumb.jpg

post-1-139829326172_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări