Vizitator jaky1981 Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 am probleme cu telecomanda de la digi tv,intrebarea mea este daca pot folosi o telecomanda universala!?am o telec. nimo man 2016....daca ma puteti ajuta cum sa foloseste aceasta telec.la digi...bine inteles daca merge,in spania nu gasesc telecomenzi originale de digi :cry: Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Va salut ! Parerea mea este ca sa luati alta telecomanda de la Digi ,dar trebuie ca sa fiti atent ce receiver aveti dvs,adica humax sau hyundai aa,erea ca sa uit si nu in ultimul rand modelul lui .Succes !! Link spre comentariu
tntgarbage Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 nu stiu daca stie sa baleieze si coduri de receiver tv(vezi in carticica codurile de receiver sau pe cautare automata sat device)daca nu, 15 de lei cat e o telecomanda originala...nu stiu cat e transportul pana la tine...bafta ! Link spre comentariu
Vizitator jaky1981 Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 mersi de raspuns dar nu ma prea pricep eu sa caut in setari,vream sa stiu daca cu tel.universala merge,stiu ca pentru tv trebuie sa bagi un cod din 4 nr. sau cam asa ceva,dar la aparatul digi nu stiu ce cod este necesar,stiu ca se gaseste in romania telec. originala dar eu am nevoie de ea urgent si de aceea voiam sa folosesc asta universala,mersi!!! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 mersi de raspuns dar nu ma prea pricep eu sa caut in setari,vream sa stiu daca cu tel.universala merge,stiu ca pentru tv trebuie sa bagi un cod din 4 nr. sau cam asa ceva,dar la aparatul digi nu stiu ce cod este necesar,stiu ca se gaseste in romania telec. originala dar eu am nevoie de ea urgent si de aceea voiam sa folosesc asta universala,mersi!!! Nu ai raspuns la intrebarea pusa de FLORIN IORDACHE ce model de Receptor ai ...trebuia sa specifici modelul de la prima postare ..... Din cele postate mai jos de care ai ... Se gasesc la preturi rezonabile ... Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Hyundai Humax Link spre comentariu
digix Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Va salut ! Pentru DIGI model:DCD4414iRR imi poate spune cineva un cod functional pentru telecomenzi programabile Longer ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum