Vizitator lukacristian Postat Ianuarie 17, 2006 Partajează Postat Ianuarie 17, 2006 Salut meseriasilor si respect :prayer: ,dupa cum zice si titlul ,as dori sa aflu mai multe despre iesirea de tv din placile grafice si anume ce cablu trebuie folosit si cati metri am voie? Am incercat multe variante de conectare a tv-ului schimband cablul in toate felurile... Ce a rezultat ca nu prea conteaza cablul daca distanta este foarte scurta si la distante mai lungi se pierd culorile ... Multam pentru ajutor... :finga: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 dacă îmi aduc bine aminte, maxim 10-15m... Link spre comentariu
Vizitator lukacristian Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Am incercat cu cablu de 75 ohm ca cel de televizor si nu mi-a reusit.Vedea televizorul dar alb negru,ma intreb daca chiar este necesar cablul ecranat.Ce am mai incercat a fost un cablu facut din doua cabluri diferite lung de 7 metri jumatate ecranat ca cel de semnal audio ,jumatate neecranat si culmea merge bineinteles cu culorile mai sterse.Asta e problema in general... culori sterse sau lipsa... Link spre comentariu
pisoiu Postat Ianuarie 18, 2006 Partajează Postat Ianuarie 18, 2006 Cablul ecranat este absolut necesar ! Purtatoarea de culoare este la 4,336MHz pentru sistemul de la noi, PAL, si frecventa fiind mare, e prima care are de suferit in cazul unei conexiuni proaste, neecranate. De aceea, la cablu lung nu mai ai culoare, si in plus, daca esti atent in special la detaliile verticale din imagine o sa vezi ca sunt ciudate, nu mai au acelasi contrast ca si in cazul unei conexiuni adaptate. E posibil sa iti apara si tot felul de umbre si manjeli pe imagine. Asta e din cauza reflexiilor de semnal care iti apar in mediul de transmisie datorita dezadaptarilor de impedanta./pisoiu Link spre comentariu
Vizitator emylianm Postat Aprilie 28, 2006 Partajează Postat Aprilie 28, 2006 Salut meseriasilor si respect :prayer: ,dupa cum zice si titlul ,as dori sa aflu mai multe despre iesirea de tv din placile grafice si anume ce cablu trebuie folosit si cati metri am voie? Am incercat multe variante de conectare a tv-ului schimband cablul in toate felurile... Ce a rezultat ca nu prea conteaza cablul daca distanta este foarte scurta si la distante mai lungi se pierd culorile ... Multam pentru ajutor... :finga:daca este mufa S-VIDEO la iesirea din placa video da un pm si se rezolva..bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum