Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema sursa LG32Lg3000-ja

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan546

7

• tehtronics

2

• FLORIN IORDACHE

1

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...

revin iar cu aceasta sursa .A functionat pana acum dupa ce am inlocuit ncp-ul si acum iar nu mai functioneaza se aude sursa ca si cum ar fi in protectie (ticaie) si are toane cand scoate 5v (testata in gol) Am banuit ca ar fi ceva tot din controller si l-am inlocuit din nou dar nu s-a schimbat situatia banuiesc ca ar fi ceva din circuitul de reactie dar toate dau bune la masuratoare (optoculpor ,tranzistori smd ) Ar fi fost buna schema dar poate are cineva idee ce poate provoca defectul acesta

Link spre comentariu
Vizitator

Ce treaba are ncp cu 5v?Acolo exista 2 surse independente si un pfc.Sursa cu ncp este forta pt lampi.Cu placa scoasa din tv se testeaza sursa auxiliara independent de cea cu ncp.Si asta in sarcina rezistiva.

Link spre comentariu
Vizitator

1--daca am o schema o dau cu placere,fara comentarii.2--asta am vrut sa scot in evidenta,ca nu este nevoie de schema.Sursa de stby este independenta si se trateaza ca o aplicatie a integratului mic de pe spate.Schema aproximativa se gaseste in pdf-ul integratului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări