worker Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 multumim pentru foto. O poza mai sexy, se poate? (din interior)imbimarea longitudinala a conului cum este facuta? Link spre comentariu
Vizitator sorin28m Postat Decembrie 17, 2011 Partajează Postat Decembrie 17, 2011 salutare astazi am terminat de surubarit ciclonul meu am folosit 2 aspiratoare vechi (unul functional) ceva de genul celui din imagine zz de pe unul am demontat motorul si am folosit doar "butoiul" si capacul am confectionat un con din tabla galvanizata de 0.8mm pe care l-am sudat la imbinare (m-am cam chinuit sa-l sudez) am montat conul pe "butoiul" de la aspirator folosind capacul la care in prealabil i-am dat o gaura de 150 mm. admisia in con am pus-o pe cea recuperata de la aspiratorul demontat pot sa fac o schita sau niste poze daca va ajuta ! merge super grozav !!! nici un fir de praf in rezervorul aspiratorului ! Link spre comentariu
blackwind Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 multumim pentru foto. O poza mai sexy, se poate? (din interior) imbimarea longitudinala a conului cum este facuta? la cererea voastra am facut poze mai detaliate.sper sa va ajutespor la mesterit ds Link spre comentariu
Vizitator gixi Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 pot sa fac o schita sau niste poze daca va ajuta !merge super grozav !!! nici un fir de praf in rezervorul aspiratorului !salut. pune si tu o schita sa vada si ochiul meu (si nu numai). cate ore rezista aspiratorul sa mearga fara oprire ? Link spre comentariu
worker Postat Decembrie 18, 2011 Partajează Postat Decembrie 18, 2011 o, multumim, chiar sunt si sexy. Cand am deschis imaginile in alta pagina s-a deschis si ...rezistibil.ro.O intrebare. Imbinarea longitudinala de la con nu influenteaza negativ?Dupa sarbatori o sa testez si eu unul confectionat din jalon de plastic de 40cm. Link spre comentariu
Vizitator sorin28m Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 am facut un desen in rhino 3d dar chiar nu stiu sa-l pun aici !poate ma ajutati !Merci Link spre comentariu
blackwind Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 o, multumim, chiar sunt si sexy. Cand am deschis imaginile in alta pagina s-a deschis si ...rezistibil.ro.O intrebare. Imbinarea longitudinala de la con nu influenteaza negativ?Dupa sarbatori o sa testez si eu unul confectionat din jalon de plastic de 40cm.nu am observat sa influenteze negativ si nici nu ar avea de ce.particolele de praf nu circula neaparat numai pe peretele interior.oricum eu sunt multumit de rezultate Link spre comentariu
Vizitator sorin28m Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 am facut un filmulet !fk1qWmbg8Ak Link spre comentariu
blackwind Postat Decembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2011 am facut un filmulet !fk1qWmbg8Ak faina realizare.felicitari, si cu cnc-ul de la Katran fac echipa buna.spor la mesterit Link spre comentariu
teleflyer Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Ca sa nu mai deschid alt subiect, are cineva planurile detaliate ale unui exhaustor? Am un motor de 700w/3000 rot/min ramas de la un abricht credeti ca s-ar preta pt un mic exhaustor? Link spre comentariu
teleflyer Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 chiar nu are nimeni un plan pentru un exhaustor? :cry: Link spre comentariu
znecula Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Ce s-a prezentat aici poate inlocui cu succes un exhaustor.Faci rezervorul cat de mare il vrei (poate fi si de 20-30 mc) si ai exhaustor.Stima. Link spre comentariu
teleflyer Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 si ce ma fac la o lucrare de 8 ore sa zicem.nu as vrea sa cumpar cate un aspirator in fiecare luna :s Link spre comentariu
cnc_step Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 si ce ma fac la o lucrare de 8 ore sa zicem.nu as vrea sa cumpar cate un aspirator in fiecare luna :sPai nu poti sa schimbi motorul cu unul fara perii? Este foarte simplu. Link spre comentariu
pusu Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 @MrPink, lucrarea e frumoasa. Cum ati echilibrat piesa aia mobila cu palete (poza DSC00708mic.jpg pagina viewtopic.php?f=194&t=95683#p861119)? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum