Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aspirator portabil

coman ion

Postări Recomandate

Va salut?Vreau sa cumpar un aspirator portabil,din ala cu acumulatori care merge si la baterie auto.Am un copil mic care umple casa de firimituri.Acel tip de aspirator o fi bun pentru asa o treaba?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

3

• kuchta Petru

1

• C.D.

1

• coman ion

1

Nu cred ca are putere mare pentru asa ceva. Asta la 12 volti trage doar praful de pe tapiteria masinii, dar si in acest caz peria sau orificiul de aspiratie trebuie sa fie lipit de partea textila a scaunului. Intr-un cuvint '' Nu are putere ''. Petrica

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Aspiratoarele auto au o putere de absortie foarte mica. (nu vi le recomand)Dar va recomand aspiratoarele de mana alimentate la 220V, cu o putere de 400-500W, care sunt chiar eficiente si foarte usor de manevrat. (se gasesc cam pe la toate magazinele de specialitate)Ca dimensiuni sunt ceva mai mari decat cele auto, cam de doua ori mai mari.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am 2 aspiratoare cu acumulatori de care sunt foarte multumit.Unul este de tip economic iar celalalt a costat destul de mult. Diferenta intre ele nu este justificata de diferenta de pret (de 2.5 ori). Unul este SilverCrest (de la Lidl 20euro baterie 4.8V) si celalalt Electrolux (baterie 9.6V - 70euro).De fapt cel scump l-am cumparat primul si cu trecerea anilor nu mai tine bateria, recent am cumparat cel ieftin si imi convine.Pentru aspirarea frimiturilor este foarte util, de asemenea eu aspir in colturile camerei sau sub masa caci mai construiesc diverse electronice si se fac mici reziduuri.Cu siguranta nu se compara cu un aspirator la 220V dar decat sa intinzi cabluri, daca vrei sa aspiri doar cateva frimituri sub masa si o autonomie de 10 minute ti se pare suficienta, atunci ar fi o solutie.Exclus aspirarea masinii cu asa ceva. Este prea slab.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Buna seara.

Foloseste cineva acest aspirator de ferestre Aspirator pentru geamuri | Karcher Romania srl

Am gasit o singura persoana pana acum,dar mai caut opinii...

Iata si afirmatia dansului:

”Il am eu. E bun si nu prea. Depinde cat de murdare sunt geamurile. M-a ajutat mult in conditii de santier, cand geamurile erau foarte murdare si nu mai curgeau zoaiele peste tot. Uneori insa lasa niste dare care trebuie sterse cu o microfibra. Eu il folosesc, insa tipa care imi face curat zice ca mai bine le sterge "de mana" decat sa se joace cu el. ”

Cu stima.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

O vrajeala comerciala. Geamurile se sterg cu solutii detergente si cu carpa, iar pe exterior cu o prajina. Faptul ca aspira este un avantaj, dar pe termen lung cred ca sunt bani aruncati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări