Vizitator julius10 Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 va salut!de unde pot achizitiona o sursa alimentare tv pt o plasma panasonic th 42pv70pa? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Buna seara ! Am eu o sursa alimentare tv pt o plasma Panasonic,dar nu stiu daca este pt acest model th 42pv70pa.Daca vreti ca sa asteptati 10-15 min ca ma uit la ea.Revin ! asteptAm revenit ! Nu aveti noroc,sursa a mea este pt Panasonic TH-50PHW7BX . :cry: Link spre comentariu
Vizitator julius10 Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Buna seara ! Am eu o sursa alimentare tv pt o plasma Panasonic,dar nu stiu daca este pt acest model th 42pv70pa.Daca vreti ca sa asteptati 10-15 min ca ma uit la ea.Revin !astept Link spre comentariu
Vizitator julius10 Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 si nu stiti cumva de unde pot achizitiona una? sau un site unde sa pot cauta? ca de o ora ma chinui pe google si nu gasesc nimic. va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Da o comanda la ... Pancota,da' nu inteleg dece n'o ... repari. Link spre comentariu
Vizitator julius10 Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Da o comanda la ... Pancota,da' nu inteleg dece n'o ... repari.pt ca pt o reparatie cineva mi-a cerut 550 Ron si mi se pare cam scump Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum